Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bílé mojito pro zasněžené vánoce

Inspirujte se podobnými recepty

Brusinkové kostky z bílé...
Brusinkové kostky z...
Brusinkové kostky z bílé...
Brusinkové kostky z bílé...
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása...
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása se zelím
Vanilkové rohlíčky pro bílé...
Vanilkové rohlíčky...
Vanilkové rohlíčky pro bílé...
Vanilkové rohlíčky pro bílé...

Bílé mojito pro zasněžené vánoce

Co budete potřebovat

2 hrsti čerstvé máty
2 lžíce cukru krystalu
2 limety
2 hrsti ledu
40 ml bílého rumu
20 ml kokosového likéru
125 ml kokosového mléka
100 ml perlivé vody
1 granátové jablko

Jak na to?

1. V pevné vysoké sklenici rozmačkejte mátové lístky s cukrem a limetovou šťávou, nejlépe pomocí speciální barmanské dřevěné paličky, ale poslouží případně i konec vařečky.

2. Do 2 sklenic o objemu 250 ml vlijte přecezenou cukrovou šťávu a naplňte je ledem.

3. Rum a kokosový likér nalijte do shakeru, přilijte promíchané kokosové mléko a dobře protřepte. Rozlijte na led.

4. Dolijte perlivou vodou a ozdobte semínky granátového jablka.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bílé mojito pro zasněžené vánoce

Dezert Velmi snadné Nápoje Vánoce Veganské Bezlepkové Magazín 12/2020 Počet porcí: 550 ml
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

2 hrsti čerstvé máty
2 lžíce cukru krystalu
2 limety
2 hrsti ledu
40 ml bílého rumu
20 ml kokosového likéru
125 ml kokosového mléka
100 ml perlivé vody
1 granátové jablko

Jak na to?

1. V pevné vysoké sklenici rozmačkejte mátové lístky s cukrem a limetovou šťávou, nejlépe pomocí speciální barmanské dřevěné paličky, ale poslouží případně i konec vařečky.

2. Do 2 sklenic o objemu 250 ml vlijte přecezenou cukrovou šťávu a naplňte je ledem.

3. Rum a kokosový likér nalijte do shakeru, přilijte promíchané kokosové mléko a dobře protřepte. Rozlijte na led.

4. Dolijte perlivou vodou a ozdobte semínky granátového jablka.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Brusinkové kostky z bílé...
Brusinkové kostky z...
Brusinkové kostky z bílé...
Brusinkové kostky z bílé...
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása...
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása se zelím
Vanilkové rohlíčky pro bílé...
Vanilkové rohlíčky...
Vanilkové rohlíčky pro bílé...
Vanilkové rohlíčky pro bílé...

Inspirujte se podobnými recepty