Bezlepkový chléb s dýňovými semínky
Ingredience
500 g | směsi Jizerka |
1 | lžička cukru |
9 g | soli |
1 | sáček sušeného droždí |
300 ml | vody |
50 ml | mléka |
3 | lžíce oleje |
1 | lžíce octa |
2 | hrsti dýňových semínek |
Postup přípravy
Směs Jizerka přesypejte do mísy, vmíchejte k ní cukr, sůl a droždí a pak postupně přidávejte a zašlehávejte vodu, mléko, olej a ocet. Nakonec vmíchejte semínka, směs přelijte do chlebíčkové formy, posypejte dalšími semínky a dejte péct do trouby předehřáté na 190 °C na 20 minut. Poté zkontrolujte zapíchnutím špejle a případně 10 minut dopečte.
Tip - Těsto můžete zjemnit lžící másla nebo sušeného mléka.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY