
Bezlepkový chléb s dýňovými semínky
Postup přípravy
Směs Jizerka přesypejte do mísy, vmíchejte k ní cukr, sůl a droždí a pak postupně přidávejte a zašlehávejte vodu, mléko, olej a ocet. Nakonec vmíchejte semínka, směs přelijte do chlebíčkové formy, posypejte dalšími semínky a dejte péct do trouby předehřáté na 190 °C na 20 minut. Poté zkontrolujte zapíchnutím špejle a případně 10 minut dopečte.
Tip - Těsto můžete zjemnit lžící másla nebo sušeného mléka.
Pomohl vám recept?
19hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod