Bbq retro dědova klobása se zelím a cibulkou
Ingredience
4 | sedmizrnné bagety |
400 g | kysaného zelí |
40 ml | řepkového oleje |
4 | cibule |
sůl | |
4 | Retro dědovy paprikové klobásy Albert |
2 | lžíce plnotučné hořčice |
2 | lžíce hrubozrnné hořčice |
Postup přípravy
1. Bagety podélně nařízněte a dejte stranou. Zelí dobře propláchněte, sceďte a vložte do mísy.
2. Do hrnce vlijte olej a zahřejte na vyšší teplotu pro smažení. Očištěnou cibuli nakrájejte na jemné proužky a rychle osmažte v oleji dozlatova. Přendejte do misky s papírovými ubrousky, aby se odsála mastnota. Osolte a dejte stranou.
3. Rozpalte gril a ogrilujte klobásy ze všech stran. Mezitím obě hořčice smíchejte v misce a vzniklým dresinkem potřete obě strany připravených baget. Poklaďte zelí a klobásy vložte do plněných baget. Zasypte osmaženou cibulkou a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY