Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bbq retro dědova klobása se zelím a cibulkou

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Bbq retro dědova klobása se zelím a cibulkou

Co budete potřebovat

4 sedmizrnné bagety
400 g kysaného zelí
40 ml řepkového oleje
4 cibule
sůl
4 Retro dědovy paprikové klobásy Albert
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce hrubozrnné hořčice

Jak na to?

1. Bagety podélně nařízněte a dejte stranou. Zelí dobře propláchněte, sceďte a vložte do mísy.

2. Do hrnce vlijte olej a zahřejte na vyšší teplotu pro smažení. Očištěnou cibuli nakrájejte na jemné proužky a rychle osmažte v oleji dozlatova. Přendejte do misky s papírovými ubrousky, aby se odsála mastnota. Osolte a dejte stranou.

3. Rozpalte gril a ogrilujte klobásy ze všech stran. Mezitím obě hořčice smíchejte v misce a vzniklým dresinkem potřete obě strany připravených baget. Poklaďte zelí a klobásy vložte do plněných baget. Zasypte osmaženou cibulkou a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bbq retro dědova klobása se zelím a cibulkou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Magazín 5/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 sedmizrnné bagety
400 g kysaného zelí
40 ml řepkového oleje
4 cibule
sůl
4 Retro dědovy paprikové klobásy Albert
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce hrubozrnné hořčice

Jak na to?

1. Bagety podélně nařízněte a dejte stranou. Zelí dobře propláchněte, sceďte a vložte do mísy.

2. Do hrnce vlijte olej a zahřejte na vyšší teplotu pro smažení. Očištěnou cibuli nakrájejte na jemné proužky a rychle osmažte v oleji dozlatova. Přendejte do misky s papírovými ubrousky, aby se odsála mastnota. Osolte a dejte stranou.

3. Rozpalte gril a ogrilujte klobásy ze všech stran. Mezitím obě hořčice smíchejte v misce a vzniklým dresinkem potřete obě strany připravených baget. Poklaďte zelí a klobásy vložte do plněných baget. Zasypte osmaženou cibulkou a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty