×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bazalkový dip ke grilování

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Bazalkový dip ke grilování

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte i další naše dipy a omáčky ke grilování. Inspiraci naleznete v našem stejnojmenném článku.

Co budete potřebovat

1 lžíce limetkové šťávy
1 lžíce bílého vinného octa
100 ml olivového oleje
200 ml slunečnicového oleje
2 žloutky
1 lžička dijonské hořčice + sůl
2 stroužky česneku, utřené nožem
2 hrsti bazalkových lístků

Jak na to?

Chystáte-li se grilovat nejrůznější pochoutky, nesmí vám chybět ani lahodný dip k podávání. Zkuste náš bazalkový dip z majonézy.

1) Limetkovou šťávu smíchejte s octem, v jiné misce promíchejte oba oleje.

2) V robotu prošlehejte žloutky a hořčici a mírně osolte.

3) Robot nechte běžet a po malých dávkách přidávejte smíchané oleje.

4) Pak postupně vmíchejte i limetu s octem, česnek a nakonec i velmi jemně nasekanou bazalku. Dosolte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bazalkový dip ke grilování

Příloha Velmi snadné Francouzská Dipy, zálivky a marinády Grilování Bez vaření Bazalka Magazín 5/2011
Průměrné hodnocení 4 (6)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte i další naše dipy a omáčky ke grilování. Inspiraci naleznete v našem stejnojmenném článku.

Co budete potřebovat

1 lžíce limetkové šťávy
1 lžíce bílého vinného octa
100 ml olivového oleje
200 ml slunečnicového oleje
2 žloutky
1 lžička dijonské hořčice + sůl
2 stroužky česneku, utřené nožem
2 hrsti bazalkových lístků

Jak na to?

Chystáte-li se grilovat nejrůznější pochoutky, nesmí vám chybět ani lahodný dip k podávání. Zkuste náš bazalkový dip z majonézy.

1) Limetkovou šťávu smíchejte s octem, v jiné misce promíchejte oba oleje.

2) V robotu prošlehejte žloutky a hořčici a mírně osolte.

3) Robot nechte běžet a po malých dávkách přidávejte smíchané oleje.

4) Pak postupně vmíchejte i limetu s octem, česnek a nakonec i velmi jemně nasekanou bazalku. Dosolte.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.