Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPečené batáty se slaninou
Albert logoAlbert logo
  • Pečené batáty se slaninou
Pečené batáty se slaninou

Pečené batáty se slaninou

Vyzkoušeli jste již sladké brambory neboli batáty? Určitě se toho nebojte. Se slaninou vytvoří dokonalou harmonii chutí během vaší hostiny.
Velmi snadné
31-45 minut
4/5
Česká
Příloha

Ingredience4 porce

4 porce
  • Batáty 600 g
  • Sůl
  • Slanina plátková 28 plát.
  • Olej olivový 2 plž
  • Batáty 600 g
  • Sůl
  • Slanina plátková 28 plát.
  • Olej olivový 2 plž

Příprava

1
Troubu předehřejte na 220 °C.
2
Lodičky brambor dejte do mísy, přidejte olej a sůl a pořádně rukama promíchejte, aby se všechny kusy brambor obalily olejem.
3
Pak brambory omotejte plátky špeku nebo slaniny a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem.
4
Pečte dozlatova 20 až 25 minut.
1
Troubu předehřejte na 220 °C.
2
Lodičky brambor dejte do mísy, přidejte olej a sůl a pořádně rukama promíchejte, aby se všechny kusy brambor obalily olejem.
3
Pak brambory omotejte plátky špeku nebo slaniny a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem.
4
Pečte dozlatova 20 až 25 minut.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 2 dny

Od 01.05.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 2 dny

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 2 dny

Od 01.05.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 2 dny

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.