Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 lžíce rostlinného oleje
200 g hovězího polotovaru NP Bio
sůl
pepř
4 rajčata
1 červená cibule
100 g papriček jalapeño
1 limetka
200 g červených fazolí z plechovky
2 bio avokáda
1 ledový salát
25 ml olivového oleje
2 hrsti čerstvého koriandru
100 g tortilla chipsů

Postup přípravy

1. Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte maso. Osolte a opepřete.
2. Rajčata rozpulte, vyjměte jádřince a dužinu nakrájejte na kostičky. Promíchejte s jemně nasekanou cibulí, papričkami jalapeño nakrájenými na kolečka a šťávou z poloviny limetky. Odložte.
3. Fazole sceďte. Avokádo rozkrojte, vyjměte pecku a lžící vyndejte ze slupky. Spolu se salátem pokrájejte na nudličky.
4. Všechny suroviny rozložte do misek po jednotlivých dílech. Zakápněte limetkovou šťávou, olivovým olejem, posypte koriandrem a podávejte s tortilla chipsy.

Pomohl vám recept?
3hodnocení2

Další videorecepty