Prodejny Albert jsou pro vás otevřené také v neděli. Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Barevný salát z mexico city

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Barevný salát z mexico city

Co budete potřebovat

2 lžíce rostlinného oleje
200 g hovězího polotovaru NP Bio
sůl
pepř
4 rajčata
1 červená cibule
100 g papriček jalapeño
1 limetka
200 g červených fazolí z plechovky
2 bio avokáda
1 ledový salát
25 ml olivového oleje
2 hrsti čerstvého koriandru
100 g tortilla chipsů

Jak na to?

1. Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte maso. Osolte a opepřete.
2. Rajčata rozpulte, vyjměte jádřince a dužinu nakrájejte na kostičky. Promíchejte s jemně nasekanou cibulí, papričkami jalapeño nakrájenými na kolečka a šťávou z poloviny limetky. Odložte.
3. Fazole sceďte. Avokádo rozkrojte, vyjměte pecku a lžící vyndejte ze slupky. Spolu se salátem pokrájejte na nudličky.
4. Všechny suroviny rozložte do misek po jednotlivých dílech. Zakápněte limetkovou šťávou, olivovým olejem, posypte koriandrem a podávejte s tortilla chipsy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Barevný salát z mexico city

Hlavní chod Velmi snadné Mexická Saláty Něco lehkého Bezlepkové Bez laktózy Bio Bio Magazín 9/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce rostlinného oleje
200 g hovězího polotovaru NP Bio
sůl
pepř
4 rajčata
1 červená cibule
100 g papriček jalapeño
1 limetka
200 g červených fazolí z plechovky
2 bio avokáda
1 ledový salát
25 ml olivového oleje
2 hrsti čerstvého koriandru
100 g tortilla chipsů

Jak na to?

1. Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte maso. Osolte a opepřete.
2. Rajčata rozpulte, vyjměte jádřince a dužinu nakrájejte na kostičky. Promíchejte s jemně nasekanou cibulí, papričkami jalapeño nakrájenými na kolečka a šťávou z poloviny limetky. Odložte.
3. Fazole sceďte. Avokádo rozkrojte, vyjměte pecku a lžící vyndejte ze slupky. Spolu se salátem pokrájejte na nudličky.
4. Všechny suroviny rozložte do misek po jednotlivých dílech. Zakápněte limetkovou šťávou, olivovým olejem, posypte koriandrem a podávejte s tortilla chipsy.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Inspirujte se podobnými recepty