Barevná fazolová polévka
Ingredience
4 | lžíce olivového oleje AQ |
zelenina nakrájená na kostičky: 2 mrkve A Bio, 1 cibule, | |
stonky řapíkatého celeru, 4 stroužky česneku | |
sůl, pepř a 1 lžička oregana | |
6 | rajčat AQ, oloupaných a nakrájených |
1 | lžíce rajčatového protlaku AQ |
500 g | bílých fazolí z konzervy, propláchnutých a scezených |
100 g | balkánského sýru AQ, nasekaného nahrubo |
Postup přípravy
V hrnci rozpalte olej a nejdřív zprudka, pak na mírnějším ohni na něm asi osm minut opékejte osolenou a opepřenou mrkev, cibuli, celer a česnek. Přidejte rajčata, protlak, oregano, podlijte 1,25 l vody a vařte, dokud zelenina nezměkne. Pak do polévky vmíchejte fazole, vařte ještě pár minut, nakonec dosolte podle chuti. Před podáváním posypte sýrem, případně přidejte trochu čerstvé petrželky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY