×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Barevná fazolová polévka

Další recepty a články

Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Polévka z kořenové zeleniny s...
Polévka z kořenové...
Polévka z kořenové zeleniny s...
Polévka z kořenové zeleniny s...
Čočková polévka
Čočková polévka
Čočková polévka
Čočková polévka
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony

Barevná fazolová polévka

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje AQ
zelenina nakrájená na kostičky: 2 mrkve A Bio, 1 cibule,
stonky řapíkatého celeru, 4 stroužky česneku
sůl, pepř a 1 lžička oregana
6 rajčat AQ, oloupaných a nakrájených
1 lžíce rajčatového protlaku AQ
500 g bílých fazolí z konzervy, propláchnutých a scezených
100 g balkánského sýru AQ, nasekaného nahrubo

Jak na to?

V hrnci rozpalte olej a nejdřív zprudka, pak na mírnějším ohni na něm asi osm minut opékejte osolenou a opepřenou mrkev, cibuli, celer a česnek. Přidejte rajčata, protlak, oregano, podlijte 1,25 l vody a vařte, dokud zelenina nezměkne. Pak do polévky vmíchejte fazole, vařte ještě pár minut, nakonec dosolte podle chuti. Před podáváním posypte sýrem, případně přidejte trochu čerstvé petrželky.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Barevná fazolová polévka

Polévka Snadné Česká Vaření Zimní polévky Magazín 2/2010
Průměrné hodnocení 3.9 (24)

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje AQ
zelenina nakrájená na kostičky: 2 mrkve A Bio, 1 cibule,
stonky řapíkatého celeru, 4 stroužky česneku
sůl, pepř a 1 lžička oregana
6 rajčat AQ, oloupaných a nakrájených
1 lžíce rajčatového protlaku AQ
500 g bílých fazolí z konzervy, propláchnutých a scezených
100 g balkánského sýru AQ, nasekaného nahrubo

Jak na to?

V hrnci rozpalte olej a nejdřív zprudka, pak na mírnějším ohni na něm asi osm minut opékejte osolenou a opepřenou mrkev, cibuli, celer a česnek. Přidejte rajčata, protlak, oregano, podlijte 1,25 l vody a vařte, dokud zelenina nezměkne. Pak do polévky vmíchejte fazole, vařte ještě pár minut, nakonec dosolte podle chuti. Před podáváním posypte sýrem, případně přidejte trochu čerstvé petrželky.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Polévka z kořenové zeleniny s...
Polévka z kořenové zeleniny s...
Polévka z kořenové zeleniny s...
Polévka z kořenové zeleniny s...
Čočková polévka
Čočková polévka
Čočková polévka
Čočková polévka
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony

Inspirujte se podobnými recepty