×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Barevná fazolová polévka

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Barevná fazolová polévka

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje AQ
zelenina nakrájená na kostičky: 2 mrkve A Bio, 1 cibule,
stonky řapíkatého celeru, 4 stroužky česneku
sůl, pepř a 1 lžička oregana
6 rajčat AQ, oloupaných a nakrájených
1 lžíce rajčatového protlaku AQ
500 g bílých fazolí z konzervy, propláchnutých a scezených
100 g balkánského sýru AQ, nasekaného nahrubo

Jak na to?

V hrnci rozpalte olej a nejdřív zprudka, pak na mírnějším ohni na něm asi osm minut opékejte osolenou a opepřenou mrkev, cibuli, celer a česnek. Přidejte rajčata, protlak, oregano, podlijte 1,25 l vody a vařte, dokud zelenina nezměkne. Pak do polévky vmíchejte fazole, vařte ještě pár minut, nakonec dosolte podle chuti. Před podáváním posypte sýrem, případně přidejte trochu čerstvé petrželky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Barevná fazolová polévka

Polévka Snadné Česká Vaření Zimní polévky , Oregano , Rajče Magazín 2/2010
Průměrné hodnocení 4 (33)

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje AQ
zelenina nakrájená na kostičky: 2 mrkve A Bio, 1 cibule,
stonky řapíkatého celeru, 4 stroužky česneku
sůl, pepř a 1 lžička oregana
6 rajčat AQ, oloupaných a nakrájených
1 lžíce rajčatového protlaku AQ
500 g bílých fazolí z konzervy, propláchnutých a scezených
100 g balkánského sýru AQ, nasekaného nahrubo

Jak na to?

V hrnci rozpalte olej a nejdřív zprudka, pak na mírnějším ohni na něm asi osm minut opékejte osolenou a opepřenou mrkev, cibuli, celer a česnek. Přidejte rajčata, protlak, oregano, podlijte 1,25 l vody a vařte, dokud zelenina nezměkne. Pak do polévky vmíchejte fazole, vařte ještě pár minut, nakonec dosolte podle chuti. Před podáváním posypte sýrem, případně přidejte trochu čerstvé petrželky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty