1
Z oloupaných banánů odkrojte na jedné straně špičku. Do řezného místa zapíchněte nanukové dřívko.
2
Na takto připravené banány postupně naneste arašídové máslo, nejlépe prsty. Namazané banány odložte na prkénko a připravte si čokoládu.
3
Do kastrůlku vlijte vodu a přiveďte ji k varu. Stáhněte plamen a nad kastrůlek vložte žáruvzdornou misku. Pomalu v ní rozpouštějte nalámané obě čokolády s máslem. Přilijte smetanu a míchejte do úplného propojení všech surovin.
4
Nanuky namáčejte ze všech stran v čokoládě a odkládejte na prkénko překryté pečicím papírem. Zasypte cukrovými ozdobami a vložte na 15 minut do mrazáku, aby čokoláda rychle ztuhla.
1
Z oloupaných banánů odkrojte na jedné straně špičku. Do řezného místa zapíchněte nanukové dřívko.
2
Na takto připravené banány postupně naneste arašídové máslo, nejlépe prsty. Namazané banány odložte na prkénko a připravte si čokoládu.
3
Do kastrůlku vlijte vodu a přiveďte ji k varu. Stáhněte plamen a nad kastrůlek vložte žáruvzdornou misku. Pomalu v ní rozpouštějte nalámané obě čokolády s máslem. Přilijte smetanu a míchejte do úplného propojení všech surovin.
4
Nanuky namáčejte ze všech stran v čokoládě a odkládejte na prkénko překryté pečicím papírem. Zasypte cukrovými ozdobami a vložte na 15 minut do mrazáku, aby čokoláda rychle ztuhla.