Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 banány
80 g arašídového másla
300 g mléčné čokolády
100 g čokolády na vaření
5 g másla
90 ml smetany ke šlehání (31 %)
2 lžičky cukrového zdobení

Postup přípravy

1. Z oloupaných banánů odkrojte na jedné straně špičku. Do řezného místa zapíchněte nanukové dřívko.

2. Na takto připravené banány postupně naneste arašídové máslo, nejlépe prsty. Namazané banány odložte na prkénko a připravte si čokoládu.

3. Do kastrůlku vlijte vodu a přiveďte ji k varu. Stáhněte plamen a nad kastrůlek vložte žáruvzdornou misku. Pomalu v ní rozpouštějte nalámané obě čokolády s máslem. Přilijte smetanu a míchejte do úplného propojení všech surovin.

4. Nanuky namáčejte ze všech stran v čokoládě a odkládejte na prkénko překryté pečicím papírem. Zasypte cukrovými ozdobami a vložte na 15 minut do mrazáku, aby čokoláda rychle ztuhla.

Pomohl vám recept?
3hodnocení4

Další videorecepty