ReceptyBáječně jednoduché vepřové koleno sous vide
Albert logoAlbert logo
  • Báječně jednoduché vepřové koleno sous vide

Báječně jednoduché vepřové koleno sous vide

Mimořádně křehké maso připravené moderní metodou sous vide, při které se vaří ve vakuu po dobu několika hodin při teplotě 85 °C. Díky tomu si pokrm zachová šťavnatost, neobyčejnou jemnost a delikátní chuť. Zážitek z kvalitního kusu Sous vide vepřového kolena za to stojí.
Báječně jednoduché vepřové koleno sous vide
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Sous Vide
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Česnek 6 strouž.
  • Zakysaná smetana 180 g
  • Sůl
  • Majonéza 2 plž
  • Petrželka čerstvá 4 plž
  • Pepř
  • Vepřové koleno sous-vide 1 ks
  • Česnek 6 strouž.
  • Zakysaná smetana 180 g
  • Sůl
  • Majonéza 2 plž
  • Petrželka čerstvá 4 plž
  • Pepř
  • Vepřové koleno sous-vide 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.