ReceptyBáječně jednoduché vepřové koleno sous vide
Báječně jednoduché vepřové koleno sous vide
Mimořádně křehké maso připravené moderní metodou sous vide, při které se vaří ve vakuu po dobu několika hodin při teplotě 85 °C. Díky tomu si pokrm zachová šťavnatost, neobyčejnou jemnost a delikátní chuť. Zážitek z kvalitního kusu Sous vide vepřového kolena za to stojí.
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Česnek 6 strouž.
Zakysaná smetana 180 g
Sůl
Majonéza 2 plž
Petrželka čerstvá 4 plž
Pepř
Vepřové koleno sous-vide 1 ks
Česnek 6 strouž.
Zakysaná smetana 180 g
Sůl
Majonéza 2 plž
Petrželka čerstvá 4 plž
Pepř
Vepřové koleno sous-vide 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!