Báječně jednoduché sous vide
Ingredience
Česnekovo-petrželová omáčka | |
6 | stroužků česneku |
sůl | |
180 g | zakysané smetany |
2 | lžíce majonézy |
4 | lžíce nakrájené petrželky |
pepř |
Postup přípravy
Pro přípravu v troubě odstraňte svrchní papírový obal. Maso ponechte ve vakuovém sáčku, vložte do pekáče nebo zapékací mísy a nezakrývejte. Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Pro křupavou kůrčičku odstraňte sáček a dejte ještě na 10 minut zapéct pod gril.Maso lze připravit i v mikrovlnné troubě. Ponechte v neporušeném vakuovém sáčku a ohřívejte čtyři minuty při výkonu 600 W. Anebo jednoduše vložte na 30 minut do hrnce s vroucí vodou. Zážitek z kvalitního kusu Sous vide vepřového kolena za to stojí.
Omáčka
Česnek utřete se solí a vmíchejte do zakysané smetany. Přidejte majonézu, nasekanou petrželku a dochuťte čerstvě mletým pepřem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY