
Báječně jednoduché vepřové koleno sous vide
Mimořádně křehké maso připravené moderní metodou sous vide, při které se vaří ve vakuu po dobu několika hodin při teplotě 85 °C. Díky tomu si pokrm zachová šťavnatost, neobyčejnou jemnost a delikátní chuť. Zážitek z kvalitního kusu Sous vide vepřového kolena za to stojí.

Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Česnek 6 strouž.
- Zakysaná smetana 180 g
- Sůl
- Majonéza 2 plž
- Petrželka čerstvá 4 plž
- Pepř
- Vepřové koleno sous-vide 1 ks
- Česnek 6 strouž.
- Zakysaná smetana 180 g
- Sůl
- Majonéza 2 plž
- Petrželka čerstvá 4 plž
- Pepř
- Vepřové koleno sous-vide 1 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.