Báječně jednoduché sous vide
Co budete potřebovat
Jak na to?
Pro přípravu v troubě odstraňte svrchní papírový obal. Maso ponechte ve vakuovém sáčku, vložte do pekáče nebo zapékací mísy a nezakrývejte. Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Pro křupavou kůrčičku odstraňte sáček a dejte ještě na 10 minut zapéct pod gril.Maso lze připravit i v mikrovlnné troubě. Ponechte v neporušeném vakuovém sáčku a ohřívejte čtyři minuty při výkonu 600 W. Anebo jednoduše vložte na 30 minut do hrnce s vroucí vodou. Zážitek z kvalitního kusu Sous vide vepřového kolena za to stojí.
Omáčka
Česnek utřete se solí a vmíchejte do zakysané smetany. Přidejte majonézu, nasekanou petrželku a dochuťte čerstvě mletým pepřem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Báječně jednoduché sous vide
Co budete potřebovat
Jak na to?
Pro přípravu v troubě odstraňte svrchní papírový obal. Maso ponechte ve vakuovém sáčku, vložte do pekáče nebo zapékací mísy a nezakrývejte. Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Pro křupavou kůrčičku odstraňte sáček a dejte ještě na 10 minut zapéct pod gril.Maso lze připravit i v mikrovlnné troubě. Ponechte v neporušeném vakuovém sáčku a ohřívejte čtyři minuty při výkonu 600 W. Anebo jednoduše vložte na 30 minut do hrnce s vroucí vodou. Zážitek z kvalitního kusu Sous vide vepřového kolena za to stojí.
Omáčka
Česnek utřete se solí a vmíchejte do zakysané smetany. Přidejte majonézu, nasekanou petrželku a dochuťte čerstvě mletým pepřem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio