Bábovka s čokoládou
Ingredience
180 g | másla |
260 g | moučkového cukru |
3 | vejce, žloutky a bílky zvlášť |
125 ml | mléka |
30 ml | rumu |
300 g | polohrubé mouky |
1/2 | kypřicího prášku |
špetka soli | |
70–100 g | hořké čokolády, nasekané nahrubo |
máslo a hrubá mouka na vysypání |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 180 °C. Máslo s cukrem a žloutky vyšlehejte do pěny. V jiné nádobě si připravte snih. Do máslove směsi vmíchejte mléko a rum. Přisypte mouku se solí a práškem do pečiva. Nakonec vmíchejte sníh. Bábovku vymažte máslem a vysypte moukou. Vlijte polovinu těsta, na ní vsypte čokoládu a dolijte zbytek těsta. Pečte 45 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY