×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Avokádový burger

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Avokádový burger

Co budete potřebovat

4 hovězí burgery Albert
100 g plátků cheddaru
100 g plátků slaniny
4 avokáda
1 citron
1 červená cibule
2 keříková rajčata
1 hrst salátových listů
2 lžíce sezamových semínek
Česneková majonéza:
4 lžíce majonézy
1 stroužek česneku
1 lžíce citronové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rozpalte gril.

Na rozpálenou mřížku vložte maso a opékejte z každé strany přibližně 2 minuty. Na vrchní stranu masa poklaďte plátky sýra a nechte roztéct. Slaninu ogrilujte dokřupava.

Připravte česnekovou majonézu smícháním majonézy, prolisovaného česneku, citronovou šťávou, soli a pepře.

Avokáda rozkrojte napůl, odstraňte pecku a pomocí lžíce vyjměte dužinu, kterou zakápněte šťávou z citronu. Jednu polovinu avokáda ze spodu lehce seřízněte, aby burger lépe držel na talíři.

Spodní díl avokáda pomažte česnekovou majonézou, přidejte pár salátových listů a ogrilované maso se sýrem a slaninu. Pak přidejte na plátky nakrájenou cibuli a rajče. Přiklopte vrchním dílem avokáda a lehce zasypte sezamovými semínky.

Ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Avokádový burger

Hlavní chod Snadné Grilování
Průměrné hodnocení 3 (2)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

4 hovězí burgery Albert
100 g plátků cheddaru
100 g plátků slaniny
4 avokáda
1 citron
1 červená cibule
2 keříková rajčata
1 hrst salátových listů
2 lžíce sezamových semínek
Česneková majonéza:
4 lžíce majonézy
1 stroužek česneku
1 lžíce citronové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rozpalte gril.

Na rozpálenou mřížku vložte maso a opékejte z každé strany přibližně 2 minuty. Na vrchní stranu masa poklaďte plátky sýra a nechte roztéct. Slaninu ogrilujte dokřupava.

Připravte česnekovou majonézu smícháním majonézy, prolisovaného česneku, citronovou šťávou, soli a pepře.

Avokáda rozkrojte napůl, odstraňte pecku a pomocí lžíce vyjměte dužinu, kterou zakápněte šťávou z citronu. Jednu polovinu avokáda ze spodu lehce seřízněte, aby burger lépe držel na talíři.

Spodní díl avokáda pomažte česnekovou majonézou, přidejte pár salátových listů a ogrilované maso se sýrem a slaninu. Pak přidejte na plátky nakrájenou cibuli a rajče. Přiklopte vrchním dílem avokáda a lehce zasypte sezamovými semínky.

Ihned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty