×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Avokádový burger

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Avokádový burger

Co budete potřebovat

4 hovězí burgery Albert
100 g plátků cheddaru
100 g plátků slaniny
4 avokáda
1 citron
1 červená cibule
2 keříková rajčata
1 hrst salátových listů
2 lžíce sezamových semínek
Česneková majonéza:
4 lžíce majonézy
1 stroužek česneku
1 lžíce citronové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rozpalte gril.

Na rozpálenou mřížku vložte maso a opékejte z každé strany přibližně 2 minuty. Na vrchní stranu masa poklaďte plátky sýra a nechte roztéct. Slaninu ogrilujte dokřupava.

Připravte česnekovou majonézu smícháním majonézy, prolisovaného česneku, citronovou šťávou, soli a pepře.

Avokáda rozkrojte napůl, odstraňte pecku a pomocí lžíce vyjměte dužinu, kterou zakápněte šťávou z citronu. Jednu polovinu avokáda ze spodu lehce seřízněte, aby burger lépe držel na talíři.

Spodní díl avokáda pomažte česnekovou majonézou, přidejte pár salátových listů a ogrilované maso se sýrem a slaninu. Pak přidejte na plátky nakrájenou cibuli a rajče. Přiklopte vrchním dílem avokáda a lehce zasypte sezamovými semínky.

Ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Avokádový burger

Hlavní chod Snadné Grilování Rajče
Průměrné hodnocení 3 (3)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

4 hovězí burgery Albert
100 g plátků cheddaru
100 g plátků slaniny
4 avokáda
1 citron
1 červená cibule
2 keříková rajčata
1 hrst salátových listů
2 lžíce sezamových semínek
Česneková majonéza:
4 lžíce majonézy
1 stroužek česneku
1 lžíce citronové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rozpalte gril.

Na rozpálenou mřížku vložte maso a opékejte z každé strany přibližně 2 minuty. Na vrchní stranu masa poklaďte plátky sýra a nechte roztéct. Slaninu ogrilujte dokřupava.

Připravte česnekovou majonézu smícháním majonézy, prolisovaného česneku, citronovou šťávou, soli a pepře.

Avokáda rozkrojte napůl, odstraňte pecku a pomocí lžíce vyjměte dužinu, kterou zakápněte šťávou z citronu. Jednu polovinu avokáda ze spodu lehce seřízněte, aby burger lépe držel na talíři.

Spodní díl avokáda pomažte česnekovou majonézou, přidejte pár salátových listů a ogrilované maso se sýrem a slaninu. Pak přidejte na plátky nakrájenou cibuli a rajče. Přiklopte vrchním dílem avokáda a lehce zasypte sezamovými semínky.

Ihned podávejte.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019