×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Avokádový burger

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Avokádový burger

Co budete potřebovat

4 hovězí burgery Albert
100 g plátků cheddaru
100 g plátků slaniny
4 avokáda
1 citron
1 červená cibule
2 keříková rajčata
1 hrst salátových listů
2 lžíce sezamových semínek
Česneková majonéza:
4 lžíce majonézy
1 stroužek česneku
1 lžíce citronové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rozpalte gril.

Na rozpálenou mřížku vložte maso a opékejte z každé strany přibližně 2 minuty. Na vrchní stranu masa poklaďte plátky sýra a nechte roztéct. Slaninu ogrilujte dokřupava.

Připravte česnekovou majonézu smícháním majonézy, prolisovaného česneku, citronovou šťávou, soli a pepře.

Avokáda rozkrojte napůl, odstraňte pecku a pomocí lžíce vyjměte dužinu, kterou zakápněte šťávou z citronu. Jednu polovinu avokáda ze spodu lehce seřízněte, aby burger lépe držel na talíři.

Spodní díl avokáda pomažte česnekovou majonézou, přidejte pár salátových listů a ogrilované maso se sýrem a slaninu. Pak přidejte na plátky nakrájenou cibuli a rajče. Přiklopte vrchním dílem avokáda a lehce zasypte sezamovými semínky.

Ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Avokádový burger

Hlavní chod Snadné Grilování
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

4 hovězí burgery Albert
100 g plátků cheddaru
100 g plátků slaniny
4 avokáda
1 citron
1 červená cibule
2 keříková rajčata
1 hrst salátových listů
2 lžíce sezamových semínek
Česneková majonéza:
4 lžíce majonézy
1 stroužek česneku
1 lžíce citronové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rozpalte gril.

Na rozpálenou mřížku vložte maso a opékejte z každé strany přibližně 2 minuty. Na vrchní stranu masa poklaďte plátky sýra a nechte roztéct. Slaninu ogrilujte dokřupava.

Připravte česnekovou majonézu smícháním majonézy, prolisovaného česneku, citronovou šťávou, soli a pepře.

Avokáda rozkrojte napůl, odstraňte pecku a pomocí lžíce vyjměte dužinu, kterou zakápněte šťávou z citronu. Jednu polovinu avokáda ze spodu lehce seřízněte, aby burger lépe držel na talíři.

Spodní díl avokáda pomažte česnekovou majonézou, přidejte pár salátových listů a ogrilované maso se sýrem a slaninu. Pak přidejte na plátky nakrájenou cibuli a rajče. Přiklopte vrchním dílem avokáda a lehce zasypte sezamovými semínky.

Ihned podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty