Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Avokádová omáčka

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Avokádová omáčka

Co budete potřebovat

400 g špaget
2 menší avokáda, zbavená pecky a oloupaná
1 stroužek česneku, oloupaný a rozmačkaný
4 jarní cibulky, nasekané nahrubo
šťáva z 1 citronu
60 ml extra panenského olivového oleje
sůl a pepř
NA OZDOBU
hrst petrželky, nasekané

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Zatímco se vaří, zpracujte v robotu dohladka avokádo, česnek, citronovou šťávu a olivový olej. Těstoviny slijte, 100 ml tekutiny uchovejte a vmíchejte do avokádové omáčky. Těstoviny zlehka promíchejte s omáčkou, osolte, opepřete a dozdobte petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Avokádová omáčka

Hlavní chod Velmi snadné Avokádo , Omáčky na těstoviny , Petržel kadeřavá Magazín 10/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (17)

Co budete potřebovat

400 g špaget
2 menší avokáda, zbavená pecky a oloupaná
1 stroužek česneku, oloupaný a rozmačkaný
4 jarní cibulky, nasekané nahrubo
šťáva z 1 citronu
60 ml extra panenského olivového oleje
sůl a pepř
NA OZDOBU
hrst petrželky, nasekané

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Zatímco se vaří, zpracujte v robotu dohladka avokádo, česnek, citronovou šťávu a olivový olej. Těstoviny slijte, 100 ml tekutiny uchovejte a vmíchejte do avokádové omáčky. Těstoviny zlehka promíchejte s omáčkou, osolte, opepřete a dozdobte petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty