×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Anglická snídaně - Klobásky, žampiony, fazole, vajíčko, rajčata a slanina

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Anglická snídaně - Klobásky, žampiony, fazole, vajíčko, rajčata a slanina

Tip do kuchyně

 

K snídani nezapomeňte podávat i kousek dobrého pečiva.

Co budete potřebovat

4 plátky slaniny
4 žampiony portobello
12–16 cherry rajčat, na větvičce
6 lžiček olivového oleje
2 celozrnné bulky
2 vepřové klobásky
2 kapky jablečného octa
2 vejce
1 plechovka fazolí v tomatové omáčce
pomerančový džus k podávání

Jak na to?

Připravte si pravou anglickou snídani. Je opravdu vydatná.

1) Slaninu, žampiony a cherry rajčata vyskládejte na plech.

2) Povrch žampionů potřete 3 lžičkami oleje a celý plech dejte pod gril, aby se houby i rajčata upekly a slanina zezlátla.

3) Zbylým olejem potřete rozříznuté bulky a rovněž opečte pod grilem.

4) Klobásky pečte 10 minut na grilovací pánvi.

5) Mezitím naplňte střední hrnec do ⅔ vodou, přidejte jablečný ocet a přiveďte k varu.

6) Vejce postupně vyklepněte do naběračky, ponořte je do vroucí vody – bílek rychle obalujte kolem žloutku a vařte 3 minuty, aby byl bílek pevný a žloutek stále tekutý.

7) Fazole prohřejte v rendlíku.

8) Vše naservírujte na dva talíře: vždy po dvou plátcích slaniny, 2 žampionech, troše cherry rajčat, dvou půlkách bulky, 1 klobásce, 1 vejci a části fazolí.

Podávejte s džusem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Anglická snídaně - Klobásky, žampiony, fazole, vajíčko, rajčata a slanina

Snídaně Velmi snadné Anglická Vaření Rajče Magazín 7-8/2014
Průměrné hodnocení 4 (7)

Tip do kuchyně

 

K snídani nezapomeňte podávat i kousek dobrého pečiva.

Co budete potřebovat

4 plátky slaniny
4 žampiony portobello
12–16 cherry rajčat, na větvičce
6 lžiček olivového oleje
2 celozrnné bulky
2 vepřové klobásky
2 kapky jablečného octa
2 vejce
1 plechovka fazolí v tomatové omáčce
pomerančový džus k podávání

Jak na to?

Připravte si pravou anglickou snídani. Je opravdu vydatná.

1) Slaninu, žampiony a cherry rajčata vyskládejte na plech.

2) Povrch žampionů potřete 3 lžičkami oleje a celý plech dejte pod gril, aby se houby i rajčata upekly a slanina zezlátla.

3) Zbylým olejem potřete rozříznuté bulky a rovněž opečte pod grilem.

4) Klobásky pečte 10 minut na grilovací pánvi.

5) Mezitím naplňte střední hrnec do ⅔ vodou, přidejte jablečný ocet a přiveďte k varu.

6) Vejce postupně vyklepněte do naběračky, ponořte je do vroucí vody – bílek rychle obalujte kolem žloutku a vařte 3 minuty, aby byl bílek pevný a žloutek stále tekutý.

7) Fazole prohřejte v rendlíku.

8) Vše naservírujte na dva talíře: vždy po dvou plátcích slaniny, 2 žampionech, troše cherry rajčat, dvou půlkách bulky, 1 klobásce, 1 vejci a části fazolí.

Podávejte s džusem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty