×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Anglická snídaně - Klobásky, žampiony, fazole, vajíčko, rajčata a slanina

Další recepty a články

Pravá anglická snídaně
Pravá anglická...
Pravá anglická snídaně
Pravá anglická snídaně
Snídaňové muffiny
Snídaňové muffiny
Snídaňové muffiny
Snídaňové muffiny
Muffiny s povidly
Muffiny s povidly
Muffiny s povidly
Muffiny s povidly
Lívance s javorovými jablky
Lívance s javorovými...
Lívance s javorovými jablky
Lívance s javorovými jablky

Anglická snídaně - Klobásky, žampiony, fazole, vajíčko, rajčata a slanina

Tip do kuchyně

 

K snídani nezapomeňte podávat i kousek dobrého pečiva.

Co budete potřebovat

4 plátky slaniny
4 žampiony portobello
12–16 cherry rajčat, na větvičce
6 lžiček olivového oleje
2 celozrnné bulky
2 vepřové klobásky
2 kapky jablečného octa
2 vejce
1 plechovka fazolí v tomatové omáčce
pomerančový džus k podávání

Jak na to?

Připravte si pravou anglickou snídani. Je opravdu vydatná.

1) Slaninu, žampiony a cherry rajčata vyskládejte na plech.

2) Povrch žampionů potřete 3 lžičkami oleje a celý plech dejte pod gril, aby se houby i rajčata upekly a slanina zezlátla.

3) Zbylým olejem potřete rozříznuté bulky a rovněž opečte pod grilem.

4) Klobásky pečte 10 minut na grilovací pánvi.

5) Mezitím naplňte střední hrnec do ⅔ vodou, přidejte jablečný ocet a přiveďte k varu.

6) Vejce postupně vyklepněte do naběračky, ponořte je do vroucí vody – bílek rychle obalujte kolem žloutku a vařte 3 minuty, aby byl bílek pevný a žloutek stále tekutý.

7) Fazole prohřejte v rendlíku.

8) Vše naservírujte na dva talíře: vždy po dvou plátcích slaniny, 2 žampionech, troše cherry rajčat, dvou půlkách bulky, 1 klobásce, 1 vejci a části fazolí.

Podávejte s džusem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Anglická snídaně - Klobásky, žampiony, fazole, vajíčko, rajčata a slanina

Snídaně Velmi snadné Anglická Vaření Magazín 7-8/2014
Průměrné hodnocení 4 (6)

Tip do kuchyně

 

K snídani nezapomeňte podávat i kousek dobrého pečiva.

Co budete potřebovat

4 plátky slaniny
4 žampiony portobello
12–16 cherry rajčat, na větvičce
6 lžiček olivového oleje
2 celozrnné bulky
2 vepřové klobásky
2 kapky jablečného octa
2 vejce
1 plechovka fazolí v tomatové omáčce
pomerančový džus k podávání

Jak na to?

Připravte si pravou anglickou snídani. Je opravdu vydatná.

1) Slaninu, žampiony a cherry rajčata vyskládejte na plech.

2) Povrch žampionů potřete 3 lžičkami oleje a celý plech dejte pod gril, aby se houby i rajčata upekly a slanina zezlátla.

3) Zbylým olejem potřete rozříznuté bulky a rovněž opečte pod grilem.

4) Klobásky pečte 10 minut na grilovací pánvi.

5) Mezitím naplňte střední hrnec do ⅔ vodou, přidejte jablečný ocet a přiveďte k varu.

6) Vejce postupně vyklepněte do naběračky, ponořte je do vroucí vody – bílek rychle obalujte kolem žloutku a vařte 3 minuty, aby byl bílek pevný a žloutek stále tekutý.

7) Fazole prohřejte v rendlíku.

8) Vše naservírujte na dva talíře: vždy po dvou plátcích slaniny, 2 žampionech, troše cherry rajčat, dvou půlkách bulky, 1 klobásce, 1 vejci a části fazolí.

Podávejte s džusem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pravá anglická snídaně
Pravá anglická snídaně
Pravá anglická snídaně
Pravá anglická snídaně
Snídaňové muffiny
Snídaňové muffiny
Snídaňové muffiny
Snídaňové muffiny
Muffiny s povidly
Muffiny s povidly
Muffiny s povidly
Muffiny s povidly
Lívance s javorovými jablky
Lívance s javorovými jablky
Lívance s javorovými jablky
Lívance s javorovými jablky

Inspirujte se podobnými recepty