Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Ananasovo-rumová granita

Další recepty a články

Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s...
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Karotková limonáda
Karotková limonáda
Karotková limonáda
Karotková limonáda
Domácí zázvorový čaj
Domácí zázvorový čaj
Domácí zázvorový čaj
Domácí zázvorový čaj
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak

Ananasovo-rumová granita

Co budete potřebovat

165 g krupicového cukru
125 ml bílého rumu
1 kg ananasu
sůl
560 g bílého jogurtu

Jak na to?

1. Cukr vsypte do hrnce, zalijte ho 250 ml vody, přilijte rum a za stálého míchání 3 minuty zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Pak zvyšte plamen, přiveďte k varu a 2 minuty vařte. Nechte zchladnout.
2. Ananas posypte solí a spolu s cukerným roztokem ho rozmixujte dohladka. Poté ho smíchejte s jogurtem, přelijte do mělké mísy a dejte na 2 hodiny do mrazáku. Vyndejte z mrazáku, vidličkou promíchejte, aby se krystaly ledu zamíchaly dovnitř, a dejte na hodinu opět mrazit. Opakujte každé 3–4 hodiny, dokud nevznikne granita





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ananasovo-rumová granita

Velmi snadné Česká Nápoje Vegetariánské Magazín 7/2012
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

165 g krupicového cukru
125 ml bílého rumu
1 kg ananasu
sůl
560 g bílého jogurtu

Jak na to?

1. Cukr vsypte do hrnce, zalijte ho 250 ml vody, přilijte rum a za stálého míchání 3 minuty zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Pak zvyšte plamen, přiveďte k varu a 2 minuty vařte. Nechte zchladnout.
2. Ananas posypte solí a spolu s cukerným roztokem ho rozmixujte dohladka. Poté ho smíchejte s jogurtem, přelijte do mělké mísy a dejte na 2 hodiny do mrazáku. Vyndejte z mrazáku, vidličkou promíchejte, aby se krystaly ledu zamíchaly dovnitř, a dejte na hodinu opět mrazit. Opakujte každé 3–4 hodiny, dokud nevznikne granita

Další recepty a články

Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Karotková limonáda
Karotková limonáda
Karotková limonáda
Karotková limonáda
Domácí zázvorový čaj
Domácí zázvorový čaj
Domácí zázvorový čaj
Domácí zázvorový čaj
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak

Inspirujte se podobnými recepty