
Ananasovo-rumová granita
Postup přípravy
1. Cukr vsypte do hrnce, zalijte ho 250 ml vody, přilijte rum a za stálého míchání 3 minuty zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Pak zvyšte plamen, přiveďte k varu a 2 minuty vařte. Nechte zchladnout.
2. Ananas posypte solí a spolu s cukerným roztokem ho rozmixujte dohladka. Poté ho smíchejte s jogurtem, přelijte do mělké mísy a dejte na 2 hodiny do mrazáku. Vyndejte z mrazáku, vidličkou promíchejte, aby se krystaly ledu zamíchaly dovnitř, a dejte na hodinu opět mrazit. Opakujte každé 3–4 hodiny, dokud nevznikne granita
Pomohl vám recept?
6hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod