Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


sipka2 Mlynářský chléb a rohlík
sipka2 Mistrovský chléb
sipka2 Tipy na uskladnění

Mlynářský chléb a rohlík

Záleží vám na tom, abyste jedli zdravěji? Máme pro vás báječnou Mlynářskou řadu žitného pečiva, plného zdraví.

Mlynářský žitný chléb – 100 % žita, celozrnný a jemně mletý, s 3× vyšším obsahem vlákniny. Bude chutnat vám i vašim dětem. Žádná zrníčka, jen jemná struktura.

Mlynářský žitný rohlík – 96 % žita a 4 % pšenice, bohatý na vlákninu, nadýchaný a křupavý. Právě malé procento pšenice dělá z našeho žitného rohlíku jedinečný, chutný a křupavý zážitek. Vaše zdravá snídaně nebo svačinka.

Naše Mlynářské žitné pečivo najdete v Albertově Pekařství, kde ho od základu připravujeme podle vlastní jedinečné receptury a pečeme přímo v našich prodejnách.

* Obsah vlákniny: chléb 10 g, rohlík 7 g na 100 g výrobku.
Žitná vláknina přispívá k normální činnosti střev. V rámci vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Mistrovský chléb

Žitnopšeničný chléb s výraznou a zároveň příjemnou chutí kvasu a kmínu

  1. Těsto se důkladně zamísí a nechá se pomalu vyzrát.
     
  2. Poté si jej vezme pod ruku náš pekař a vykoulí z něj oblé bochníky.
     
  3. Bochníky uloží do ošatek, kde ještě chvilku odpočívají.
     
  4. Pak už bochníky putují rovnou do naší pece.
     
  5. Pečeme jej tak dlouho, až je kůrka dokonalá. Její úloha je nejen pěkně křupat, ale i chránit střídu proti vysychání.

Volba spotřebitelů

Volba spotřebitelů je programem, který již dvacátým rokem monitoruje, oceňuje a podporuje nové a inovativní výrobky, které jsou nabízeny na českém trhu. Naše pečivo v čele s Mistrovským chlebem bylo oceněno českými spotřebiteli a získalo titul nejlepší novinka roku 2020 v kategorii pečiva. Kromě našeho Mistrovského chleba byly oceněny i další produkty veka krájená, chléb pšenično žitný kmínový a toustový chléb světlý, tmavý, máslový a celozrnný z Albertova Pekařství.  

Jak uchovat chleba čerstvý?

  • Pokud máte chleba ještě teplý nebo vlažný, než ho uložíte, nechte ho hezky vychladnout. Až pak ho dejte do utěrky.
     
  • Stárnutí a vysychání chleba zpomalíte zabalením do utěrky. Neměl by být na slunci ani na vzduchu. Hlavně ne v ledničce.
     
  • Hlad má velké oči a všechen chleba nesníte. Dejte ho co nejčerstvější do umělohmotného obalu a zamrazte. Vydrží měsíce.