Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
Chci jíst lépePekařství

Představujeme vám naše Albertovo Pekařství.

Naše křupavé pečivo si od základu připravujeme podle vlastních jedinečných receptur. Nikde jinde, než v našich obchodech si ho tak nekoupíte.

Mlynářská řada

 

Záleží nám na tom, abyste jedli zdravěji, a proto pro vás máme báječnou Mlynářskou řadu žitného pečiva, které obsahuje až 100 % žita a je tak plné zdraví a vlákniny. Je nejen zdravé, ale i skvěle chutná! Přesvědčte se sami.

  • Sladká, ale ne moc sladká.  Brioška je z žitného těsta, bohatá na vlákninu i bílkoviny. Nadýchané těsto s rozinkami je posypané křupavými plátky mandlí. Uchvátí vás na sladko i na slano. 

  • Naše první zdravá veka. Ze stejného těsta, jako vámi oblíbený mlynářský rohlík.
    96 % žita z ní dělá zdravé a chutné pečivo na každý den. Vmžiku z ní vykouzlíte zdravou svačinku pro děti nebo zdravější chlebíčky na oslavu či posezení s přáteli.

  • S 96 % žita je velmi bohatý na vlákninu. Právě díky malému procentu pšenice je nadýchaný a křupavý. Náš Mlynářský žitný rohlík nejen že potěší vaše chuťové buňky, ale zároveň je skvělý i pro vaše zdraví.

  • Celozrnný, jemně mletý a s 3x více vlákniny – to je náš 100% žitný Mlynářský chléb. Pochutnáte si na něm jak vy, tak vy i vaše děti.

Vysoký obsah vlákniny – chleba 10 g, rohlík a veka 7 g vlákniny na 100 g výrobku, brioška obsahuje 6 g v vlákniny. Žitná vláknina přispívá k normální činnosti střev v rámci vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Mistrovská řada

 

V Albertově Pekařství ctíme tradici a umění poctivých pekařů. Proto jsou naše Mistrovské chleby připravovány z poctivých českých obilovin. Obsahují 70 % žita a 30 % pšenice. Užijte si výraznou a zároveň příjemnou chuť kvasu a kmínu. Jste doma jen dva a menší chléb je pro vás lepší? Nebo naopak máte velkou rodinu a oceníte pořádný kus chleba? Vyberte si ze dvou velikostí našeho Mistrovského chleba – 800g a 500g.

mistrovský řemeslný

Křupavý a chutný

Mlynářský chléb
Albertovo pekařství

JAK UCHOVAT CHLEBA ČERSTVÝ?

  1. Pokud máte chleba ještě teplý nebo vlažný, než ho uložíte, nechte ho hezky vychladnout. Až pak ho dejte do utěrky.
  2. Stárnutí a vysychání chleba zpomalíte zabalením do utěrky. Neměl by být na slunci ani na vzduchu. Hlavně ne v ledničce.
  3. Hlad má velké oči a všechen chleba nesníte. Dejte ho co nejčerstvější do umělohmotného obalu a zamrazte. Vydrží měsíce.

VOLBA SPOTŘEBITELŮ

Volba spotřebitelů je programem, který již dvacátým rokem monitoruje, oceňuje a podporuje nové a inovativní výrobky, které jsou nabízeny na českém trhu. Naše pečivo v čele s Mistrovským chlebem bylo oceněno českými spotřebiteli a získalo titul nejlepší novinka roku 2020 v kategorii pečiva. Kromě našeho Mistrovského chleba byly oceněny i další produkty veka krájená, chléb pšenično žitný kmínový a toustový chléb světlý, tmavý, máslový a celozrnný z Albertova Pekařství. 

Volby spotřebitelů 2020

VOLBA SPOTŘEBITELŮ

Volba spotřebitelů je programem, který již dvacátým rokem monitoruje, oceňuje a podporuje nové a inovativní výrobky, které jsou nabízeny na českém trhu. Naše pečivo v čele s Mistrovským chlebem bylo oceněno českými spotřebiteli a získalo titul nejlepší novinka roku 2020 v kategorii pečiva. Kromě našeho Mistrovského chleba byly oceněny i další produkty veka krájená, chléb pšenično žitný kmínový a toustový chléb světlý, tmavý, máslový a celozrnný z Albertova Pekařství. 

Volba spotřebitelů 2020