Zmrzlinové intenza kafíčko perla intenza instantní
Ingredience
40 g | karamelového kondenzovaného mléka |
20 ml | smetany (30 %) |
360 g | vanilkové zmrzliny |
4 | lžičky instantní kávy Perla Intenza |
600 ml | vody |
40 g | čokolády (70 %) |
Postup přípravy
1. Do kastrůlku dejte kondenzované mléko a zahřejte pod bod varu. Prošlehejte metličkou se smetanou, aby kondenzované mléko zřídlo a bylo tekutější.
2. Do odměrky nasypte instantní kávu Perla Intenza. Zalijte ji vroucí vodou, promíchejte a nechte vychladnout.
3. Připravte 4 vyšší zavařovací sklenice. Každou sklenici nakloňte, po vnitřní stěně pomalu nalijte karamelové kondenzované mléko a vložte na 5 minut do mrazáku.
4. Poté dejte do každé sklenice 3 malé kopečky vanilkové zmrzliny.
5. Vychladlou kávu postupně opatrně nalijte do sklenic se zmrzlinou.
6. Nakonec vše ozdobte nastrouhanou čokoládou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY