
Zapečený sendvič s paprikami a čedarem
Jako každý rok podzim vybízí k vaření teplejších jídel s použitím rozmanitých druhů zeleniny a koření. Zkuste se tentokrát osmělit a vyzkoušet i méně zaběhlé suroviny. Uvidíte, že vaření s nimi je zábavné a stejně snadné jako s těmi klasickými.
Postup přípravy
1. Papriku s cibulí nakrájejte na tenké nudličky.
2. V pánvi rozpusťte máslo a zeleninu na něm 3 minuty restujte. Podlijte ciderem a nechte 3 minuty probublávat. Osolte, opepřete, vsypte bazalku a po odpaření tekutiny opékejte po dobu 3 minut do zkaramelizování.
3. Na 4 plátky chleba nasypte po hrsti sýra. Na něj lžící naneste paprikovou směs, opět zasypte hrstí sýra a přiklopte zbylými plátky chleba.
4. Vložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 200 °C gril 2 minuty z každé strany. Podávejte posypané petrželkou.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod