×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Zapečené masové koule

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...

Zapečené masové koule

Co budete potřebovat

slunečnicový olej
1 balení masových koulí AQ
1 cibule
2 stroužky česneku
2 plechovky rajčatového pyré ES
sůl
pepř
1 balení mozzarelly AQ
hrst bazalkových lístku AQ

Jak na to?

V pánvi rozehřejte trochu oleje, opečte na něm masové koule ze všech stran do tmavohněda a pak je přendejte do zapékací mísy. Pánev vytřete papírovými utěrkami, vlijte do ní lžičku oleje, přidejte najemno nasekanou cibuli a opékejte, dokud nezesklovatí. Přidejte rozmělněný česnek a po chvíli i rajčatové pyré. Zahřívejte a podle chuti osolte a opepřete. Nakonec směsí zalijte masové koule, mezi ně rozdělte plátky mozzarelly a dejte na 3–5 minut pod gril, aby se sýr roztavil. Podávejte posypané čerstvými bazalkovými lístky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Zapečené masové koule

Hlavní chod Velmi snadné Česká Zapékání Magazín 5/2012
Průměrné hodnocení 5 (6)

Co budete potřebovat

slunečnicový olej
1 balení masových koulí AQ
1 cibule
2 stroužky česneku
2 plechovky rajčatového pyré ES
sůl
pepř
1 balení mozzarelly AQ
hrst bazalkových lístku AQ

Jak na to?

V pánvi rozehřejte trochu oleje, opečte na něm masové koule ze všech stran do tmavohněda a pak je přendejte do zapékací mísy. Pánev vytřete papírovými utěrkami, vlijte do ní lžičku oleje, přidejte najemno nasekanou cibuli a opékejte, dokud nezesklovatí. Přidejte rozmělněný česnek a po chvíli i rajčatové pyré. Zahřívejte a podle chuti osolte a opepřete. Nakonec směsí zalijte masové koule, mezi ně rozdělte plátky mozzarelly a dejte na 3–5 minut pod gril, aby se sýr roztavil. Podávejte posypané čerstvými bazalkovými lístky.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...

Inspirujte se podobnými recepty