×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Zapečená bavorská klobása
45 minut , Hlavní chod , Snadné , Ostatní , Zapékání ,

Zapečená bavorská klobása

Co budu potřebovat

3 cibule, oloupané, rozčtvrcené
4 lžíce sójové omáčky
200 ml kečupu
1 lžíce worcesterské omáčky
4 lžíce oleje
špetka soli
2 větvičky rozmarýnu, natrhané
300 ml černého piva
1 lžíce škrobové moučky
4 červené papriky (beraní rohy)
větvička cherry rajčátek
350 g bavorské klobásy

Jak na to?

Prvních šest ingrediencí smíchejte v misce a přidejte větvičku rozmarýnu. V pivě rozmíchejte škrobovou moučku a obě směsi spojte. Klobásy, papriky a cherry rajčátka vyskládejte do pekáčku a zalijte pivní směsí. Pečte dvacet až třicet minut v troubě předehřáté na 200 °C.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Tábornický guláš v kotlíku

    Omáčky nad 60 minut
  • Pečené šátečky s masovou náplní

    Hlavní chod nad 60 minut
  • Vepřová pečeně v jogurtu s těstovinami

    Hlavní chod 45 minut