Zapečená bavorská klobása
Ingredience
3 | cibule, oloupané, rozčtvrcené |
4 | lžíce sójové omáčky |
200 ml | kečupu |
1 | lžíce worcesterské omáčky |
4 | lžíce oleje |
špetka soli | |
2 | větvičky rozmarýnu, natrhané |
300 ml | černého piva |
1 | lžíce škrobové moučky |
4 | červené papriky (beraní rohy) |
větvička cherry rajčátek | |
350 g | bavorské klobásy |
Postup přípravy
Prvních šest ingrediencí smíchejte v misce a přidejte větvičku rozmarýnu. V pivě rozmíchejte škrobovou moučku a obě směsi spojte. Klobásy, papriky a cherry rajčátka vyskládejte do pekáčku a zalijte pivní směsí. Pečte dvacet až třicet minut v troubě předehřáté na 200 °C.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY