Pečené volské oko s chilli a zázvorem
Ingredience
4 | šalotky |
2 | lžičky zázvoru |
2 | zelené chilli papričky |
olivový olej | |
8 | plátků slaniny |
4 | vejce |
sladká chilli omáčka | |
jarní cibulky | |
horký čaj | |
džus | |
plátky chleba | |
máslo |
Postup přípravy
Chcete začít den pěkně z ostra? Připravte si pečené volské oko s chilli a zázvorem.
1) Šalotky, zázvor a chilli papričky nechte 5 minut změknout na olivovém oleji. Poté odstavte.
2) Troubu předehřejte na 190 °C.
3) Čtyři formičky na muffiny lehce vymažte, a pak je vyložte plátky slaniny.
4) Na dno takto vytvořených košíčků rozdělte směs z pánve, a pak do každého vyklepněte 1 vejce.
5) Dejte péct na 8 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY