
Vinná klobása v těstíčku

Snadné
16-30 minut
4/5
Ingredience
Složení 1 porcí
- Klobása vinná 600 g
- Vejce 5 ks
- Sůl
- Mléko 4 plž
- Hořčice dijonská 2 plž
- Pepř
- Mouka hladká 2 plž
- Olej slunečnicový 2 plž
- Cibulka jarní 2 ks
- Rajčata cherry
- Máslo 2 plž
- Klobása vinná 600 g
- Vejce 5 ks
- Sůl
- Mléko 4 plž
- Hořčice dijonská 2 plž
- Pepř
- Mouka hladká 2 plž
- Olej slunečnicový 2 plž
- Cibulka jarní 2 ks
- Rajčata cherry
- Máslo 2 plž
Příprava
- 1Nejdříve rozšlehejte vejce, mléko, sůl, pepř, hořčici, máslo a mouku. Klobásu rozdělte na poloviny a opečte ji z obou stran na oleji v pánvi, která je vhodná i do trouby. Rozehřejte troubu na 180°C. Klobásy zalijte vaječnou směsí, navrch poklaďte jarní cibulkou a rajčátky. Nechte zapéct, až je směs tuhá a po okrajích zlatavá. Trvá to přibližně 10 minut.
- 1Nejdříve rozšlehejte vejce, mléko, sůl, pepř, hořčici, máslo a mouku. Klobásu rozdělte na poloviny a opečte ji z obou stran na oleji v pánvi, která je vhodná i do trouby. Rozehřejte troubu na 180°C. Klobásy zalijte vaječnou směsí, navrch poklaďte jarní cibulkou a rajčátky. Nechte zapéct, až je směs tuhá a po okrajích zlatavá. Trvá to přibližně 10 minut.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.