×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vinná klobása s kaší

Další recepty a články

Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové...
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...

Vinná klobása s kaší

Co budete potřebovat

500 g vinné klobásy
8 snítek rozmarýnu
hladká mouka na obalení
olej na opékání
hladkolistá petrželka na ozdobu
Na bramborovou kaši
500–600 g brambor, oloupaných
sůl
mléko, smetana a máslo podle chuti

Jak na to?

Nakrájené brambory uvařte v osolené vodě. Mezitím nakrájejte klobásu na 8 kousků dlouhých asi 15–20 centimetrů, každý stočte do šneka a propíchněte rozmarýnovou snítkou (případně špejlí). Z obou stran obalte v mouce. Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s horkým mlékem smíchaným v poměru 1 : 1 se smetanou. Zjemněte máslem, dosolte podle chuti. Klobáskové šneky opečte z obou stran na rozpáleném oleji. Podávejte společně s kaší maštěnou navíc máslem, klobásy posypané petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vinná klobása s kaší

Snadné Magazín 12/2014
Průměrné hodnocení 4 (6)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

500 g vinné klobásy
8 snítek rozmarýnu
hladká mouka na obalení
olej na opékání
hladkolistá petrželka na ozdobu
Na bramborovou kaši
500–600 g brambor, oloupaných
sůl
mléko, smetana a máslo podle chuti

Jak na to?

Nakrájené brambory uvařte v osolené vodě. Mezitím nakrájejte klobásu na 8 kousků dlouhých asi 15–20 centimetrů, každý stočte do šneka a propíchněte rozmarýnovou snítkou (případně špejlí). Z obou stran obalte v mouce. Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s horkým mlékem smíchaným v poměru 1 : 1 se smetanou. Zjemněte máslem, dosolte podle chuti. Klobáskové šneky opečte z obou stran na rozpáleném oleji. Podávejte společně s kaší maštěnou navíc máslem, klobásy posypané petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...

Inspirujte se podobnými recepty