×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vinná klobása s kaší

Další recepty a články

Asijská kuřecí křídla
Asijská kuřecí...
Asijská kuřecí křídla
Asijská kuřecí křídla
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na...
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na pomerančích
Báječně jednoduché sous vide
Báječně jednoduché...
Báječně jednoduché sous vide
Báječně jednoduché sous vide
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké

Vinná klobása s kaší

Co budete potřebovat

500 g vinné klobásy
8 snítek rozmarýnu
hladká mouka na obalení
olej na opékání
hladkolistá petrželka na ozdobu
Na bramborovou kaši
500–600 g brambor, oloupaných
sůl
mléko, smetana a máslo podle chuti

Jak na to?

Nakrájené brambory uvařte v osolené vodě. Mezitím nakrájejte klobásu na 8 kousků dlouhých asi 15–20 centimetrů, každý stočte do šneka a propíchněte rozmarýnovou snítkou (případně špejlí). Z obou stran obalte v mouce. Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s horkým mlékem smíchaným v poměru 1 : 1 se smetanou. Zjemněte máslem, dosolte podle chuti. Klobáskové šneky opečte z obou stran na rozpáleném oleji. Podávejte společně s kaší maštěnou navíc máslem, klobásy posypané petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vinná klobása s kaší

Snadné Magazín 12/2014
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

500 g vinné klobásy
8 snítek rozmarýnu
hladká mouka na obalení
olej na opékání
hladkolistá petrželka na ozdobu
Na bramborovou kaši
500–600 g brambor, oloupaných
sůl
mléko, smetana a máslo podle chuti

Jak na to?

Nakrájené brambory uvařte v osolené vodě. Mezitím nakrájejte klobásu na 8 kousků dlouhých asi 15–20 centimetrů, každý stočte do šneka a propíchněte rozmarýnovou snítkou (případně špejlí). Z obou stran obalte v mouce. Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s horkým mlékem smíchaným v poměru 1 : 1 se smetanou. Zjemněte máslem, dosolte podle chuti. Klobáskové šneky opečte z obou stran na rozpáleném oleji. Podávejte společně s kaší maštěnou navíc máslem, klobásy posypané petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Asijská kuřecí křídla
Asijská kuřecí křídla
Asijská kuřecí křídla
Asijská kuřecí křídla
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na pomerančích
Báječně jednoduché sous vide
Báječně jednoduché sous vide
Báječně jednoduché sous vide
Báječně jednoduché sous vide
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat