×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vinná klobása na černém pivě

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...

Vinná klobása na černém pivě

Co budete potřebovat

1 kg vinné klobásy
slunečnicový olej
200 g anglické slaniny, na nudličky
2 větší cibule, nakrájené
3-4 stroužky česneku, utřené
200 g rajčatového protlaku
200-250 ml černého piva
sůl, mletý černý pepř

Jak na to?

Z vinné klobásy stočte dvacet středně velkých šneků a sepněte je párátkem. Pak je z obou stran krátce osmahněte na lžíci slunečnicového oleje a dejte na dno pekáčku. Do stejné pánve dejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. V momentě, kdy slanina hodně prská, přidejte cibuli a česnek a 3-5 minut smažte, vmíchejte protlak a černé pivo. Osolte a opepřete podle chuti, pak směsí přelijte klobásky a dejte na patnáct až dvacet minut péct do trouby zahřáté na 200°C.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vinná klobása na černém pivě

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 12/2010
Průměrné hodnocení 4 (26)

Co budete potřebovat

1 kg vinné klobásy
slunečnicový olej
200 g anglické slaniny, na nudličky
2 větší cibule, nakrájené
3-4 stroužky česneku, utřené
200 g rajčatového protlaku
200-250 ml černého piva
sůl, mletý černý pepř

Jak na to?

Z vinné klobásy stočte dvacet středně velkých šneků a sepněte je párátkem. Pak je z obou stran krátce osmahněte na lžíci slunečnicového oleje a dejte na dno pekáčku. Do stejné pánve dejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. V momentě, kdy slanina hodně prská, přidejte cibuli a česnek a 3-5 minut smažte, vmíchejte protlak a černé pivo. Osolte a opepřete podle chuti, pak směsí přelijte klobásky a dejte na patnáct až dvacet minut péct do trouby zahřáté na 200°C.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...

Inspirujte se podobnými recepty