×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vinná klobása na černém pivě

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Vinná klobása na černém pivě

Co budete potřebovat

1 kg vinné klobásy
slunečnicový olej
200 g anglické slaniny, na nudličky
2 větší cibule, nakrájené
3-4 stroužky česneku, utřené
200 g rajčatového protlaku
200-250 ml černého piva
sůl, mletý černý pepř

Jak na to?

Z vinné klobásy stočte dvacet středně velkých šneků a sepněte je párátkem. Pak je z obou stran krátce osmahněte na lžíci slunečnicového oleje a dejte na dno pekáčku. Do stejné pánve dejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. V momentě, kdy slanina hodně prská, přidejte cibuli a česnek a 3-5 minut smažte, vmíchejte protlak a černé pivo. Osolte a opepřete podle chuti, pak směsí přelijte klobásky a dejte na patnáct až dvacet minut péct do trouby zahřáté na 200°C.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vinná klobása na černém pivě

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 12/2010
Průměrné hodnocení 4 (29)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

1 kg vinné klobásy
slunečnicový olej
200 g anglické slaniny, na nudličky
2 větší cibule, nakrájené
3-4 stroužky česneku, utřené
200 g rajčatového protlaku
200-250 ml černého piva
sůl, mletý černý pepř

Jak na to?

Z vinné klobásy stočte dvacet středně velkých šneků a sepněte je párátkem. Pak je z obou stran krátce osmahněte na lžíci slunečnicového oleje a dejte na dno pekáčku. Do stejné pánve dejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. V momentě, kdy slanina hodně prská, přidejte cibuli a česnek a 3-5 minut smažte, vmíchejte protlak a černé pivo. Osolte a opepřete podle chuti, pak směsí přelijte klobásky a dejte na patnáct až dvacet minut péct do trouby zahřáté na 200°C.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty