×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové špízy

Další recepty a články

Kapustičky se slaninou
Kapustičky se...
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené...
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové...
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky

Vepřové špízy

Co budete potřebovat

200 g solených burských ořechů
1 lžíce hladké mouky
3 lžíce cukru
1 stroužek česneku
2 lžičky mletého kmínu
2 lžička mletého koriandru
900 g vepřové panenky
2 lžíce arašídového oleje
teriyaki omáčka
175 b širokých rýžových nudlí
čerstvé koriandrové lístky
plátky nakládaného růžového zázvoru
šalotka
limetka

Jak na to?

V robotu rozmixujte 200 g solených burských ořechů, nasucho opeče­ných, 1 lžíci hladké mouky, 3 lžíce cukru, 1 stroužek česneku, 2 lžičky mletého kmínu a 1 lžičku mletého koriandru. Na středně velká sousta pokrájejte 900 g vepřové panenky a obalte ji ve směsi ořechů. Poté maso napíchejte na grilovací jehlice. Ve velké pánvi rozpalte 2 lžíce arašídového oleje a pak na něm 2–3 minuty z každé strany opečte špízy. Podávejte je s teriyaki omáčkou a vařenými 175 g širokých rýžových nudlí, promí­chanými s čerstvými koriandrovými lístky, plátky nakládaného růžové­ho zázvoru a nasekanou šalotkou. Přidejte rovněž skrojky limety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové špízy

Předkrm Snadné Česká Chuťovky Magazín 5/2013
(0)

Co budete potřebovat

200 g solených burských ořechů
1 lžíce hladké mouky
3 lžíce cukru
1 stroužek česneku
2 lžičky mletého kmínu
2 lžička mletého koriandru
900 g vepřové panenky
2 lžíce arašídového oleje
teriyaki omáčka
175 b širokých rýžových nudlí
čerstvé koriandrové lístky
plátky nakládaného růžového zázvoru
šalotka
limetka

Jak na to?

V robotu rozmixujte 200 g solených burských ořechů, nasucho opeče­ných, 1 lžíci hladké mouky, 3 lžíce cukru, 1 stroužek česneku, 2 lžičky mletého kmínu a 1 lžičku mletého koriandru. Na středně velká sousta pokrájejte 900 g vepřové panenky a obalte ji ve směsi ořechů. Poté maso napíchejte na grilovací jehlice. Ve velké pánvi rozpalte 2 lžíce arašídového oleje a pak na něm 2–3 minuty z každé strany opečte špízy. Podávejte je s teriyaki omáčkou a vařenými 175 g širokých rýžových nudlí, promí­chanými s čerstvými koriandrovými lístky, plátky nakládaného růžové­ho zázvoru a nasekanou šalotkou. Přidejte rovněž skrojky limety.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat