×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřová pečeně v jogurtu s těstovinami

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Vepřová pečeně v jogurtu s těstovinami

Tip do kuchyně

 

Pokrm před podáváním pokapejte olivovým olejem.

Co budete potřebovat

1 plátek vepřové pečeně bez kosti
sůl
pepř
1 lžíce jogurtu
2 lžíce nasekané petrželky
1 lžička olivového oleje
100 g širokých nudlí
kousek másla

Jak na to?

1) Plátek vepřové pečeně bez kosti lehce naklepejte dlaní, pak jej z obou stran osolte a opepřete.

2) Jogurt smíchejte se lžící petrželky a olivovým olejem v misce s víkem.

3) Pak do něj naložte maso a nechte 30 minut marinovat.

4) Nudle uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly na skus neboli al dente.

5) Sceďte je, promíchejte s máslem a zbylou petrželkou.

6) Maso opečte na grilovací pánvi a podávejte s nudlemi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová pečeně v jogurtu s těstovinami

Hlavní chod Snadné Ostatní Smažení Petržel kadeřavá Magazín 7-8/2014
Průměrné hodnocení 4 (42)

Tip do kuchyně

 

Pokrm před podáváním pokapejte olivovým olejem.

Co budete potřebovat

1 plátek vepřové pečeně bez kosti
sůl
pepř
1 lžíce jogurtu
2 lžíce nasekané petrželky
1 lžička olivového oleje
100 g širokých nudlí
kousek másla

Jak na to?

1) Plátek vepřové pečeně bez kosti lehce naklepejte dlaní, pak jej z obou stran osolte a opepřete.

2) Jogurt smíchejte se lžící petrželky a olivovým olejem v misce s víkem.

3) Pak do něj naložte maso a nechte 30 minut marinovat.

4) Nudle uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly na skus neboli al dente.

5) Sceďte je, promíchejte s máslem a zbylou petrželkou.

6) Maso opečte na grilovací pánvi a podávejte s nudlemi.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty