×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vepřová krkovice s fazolkami a quinoou

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa...
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví

Vepřová krkovice s fazolkami a quinoou

Co budete potřebovat

600 g vepřové krkovice
olivový olej
2 snítky rozmarýnu
čerstvě mletý pepř
100 g quinoy
200 g zelených fazolek
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl

Jak na to?

Krkovici pokrájejte na plátky, potřete je olejem smíchaným s nasekaným rozmarýnem, opepřete a nechte pár minut odležet.
Do vroucí vody nasypte quinou, vařte 10 minut a sceďte.
Fazolky očistěte, pokrájejte na poloviny a uvařte na skus. Cibuli a česnek oloupejte, cibuli pokrájejte na klínky, česnek na plátky.
Rozpalte pánev a plátky krkovice zprudka opečte, postačí dvě až tři minuty z každé strany. Maso sundejte z pánve, osolte, zakryjte alobalem a nechte pár minut dojít.
Do výpeku přilijte trochu olivového oleje, na pánev dejte cibuli a česnek a krátce orestujte. Přidejte uvařené fazolky a nechte prohřát. Do zeleninové směsi vmíchejte quinou, podle chuti osolte a podávejte s krkovicí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová krkovice s fazolkami a quinoou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Bez laktózy Magazín 6/2017 (Letní speciál) Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

600 g vepřové krkovice
olivový olej
2 snítky rozmarýnu
čerstvě mletý pepř
100 g quinoy
200 g zelených fazolek
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl

Jak na to?

Krkovici pokrájejte na plátky, potřete je olejem smíchaným s nasekaným rozmarýnem, opepřete a nechte pár minut odležet.
Do vroucí vody nasypte quinou, vařte 10 minut a sceďte.
Fazolky očistěte, pokrájejte na poloviny a uvařte na skus. Cibuli a česnek oloupejte, cibuli pokrájejte na klínky, česnek na plátky.
Rozpalte pánev a plátky krkovice zprudka opečte, postačí dvě až tři minuty z každé strany. Maso sundejte z pánve, osolte, zakryjte alobalem a nechte pár minut dojít.
Do výpeku přilijte trochu olivového oleje, na pánev dejte cibuli a česnek a krátce orestujte. Přidejte uvařené fazolky a nechte prohřát. Do zeleninové směsi vmíchejte quinou, podle chuti osolte a podávejte s krkovicí.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví

Inspirujte se podobnými recepty