×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřová krkovice s fazolkami a quinoou

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Vepřová krkovice s fazolkami a quinoou

Co budete potřebovat

600 g vepřové krkovice
olivový olej
2 snítky rozmarýnu
čerstvě mletý pepř
100 g quinoy
200 g zelených fazolek
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl

Jak na to?

Krkovici pokrájejte na plátky, potřete je olejem smíchaným s nasekaným rozmarýnem, opepřete a nechte pár minut odležet.
Do vroucí vody nasypte quinou, vařte 10 minut a sceďte.
Fazolky očistěte, pokrájejte na poloviny a uvařte na skus. Cibuli a česnek oloupejte, cibuli pokrájejte na klínky, česnek na plátky.
Rozpalte pánev a plátky krkovice zprudka opečte, postačí dvě až tři minuty z každé strany. Maso sundejte z pánve, osolte, zakryjte alobalem a nechte pár minut dojít.
Do výpeku přilijte trochu olivového oleje, na pánev dejte cibuli a česnek a krátce orestujte. Přidejte uvařené fazolky a nechte prohřát. Do zeleninové směsi vmíchejte quinou, podle chuti osolte a podávejte s krkovicí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová krkovice s fazolkami a quinoou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Bez laktózy Magazín 6/2017 (Letní speciál) Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

600 g vepřové krkovice
olivový olej
2 snítky rozmarýnu
čerstvě mletý pepř
100 g quinoy
200 g zelených fazolek
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl

Jak na to?

Krkovici pokrájejte na plátky, potřete je olejem smíchaným s nasekaným rozmarýnem, opepřete a nechte pár minut odležet.
Do vroucí vody nasypte quinou, vařte 10 minut a sceďte.
Fazolky očistěte, pokrájejte na poloviny a uvařte na skus. Cibuli a česnek oloupejte, cibuli pokrájejte na klínky, česnek na plátky.
Rozpalte pánev a plátky krkovice zprudka opečte, postačí dvě až tři minuty z každé strany. Maso sundejte z pánve, osolte, zakryjte alobalem a nechte pár minut dojít.
Do výpeku přilijte trochu olivového oleje, na pánev dejte cibuli a česnek a krátce orestujte. Přidejte uvařené fazolky a nechte prohřát. Do zeleninové směsi vmíchejte quinou, podle chuti osolte a podávejte s krkovicí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat