×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřová krkovice s fazolkami a quinoou

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s...
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na...
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu

Vepřová krkovice s fazolkami a quinoou

Co budete potřebovat

600 g vepřové krkovice
olivový olej
2 snítky rozmarýnu
čerstvě mletý pepř
100 g quinoy
200 g zelených fazolek
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl

Jak na to?

Krkovici pokrájejte na plátky, potřete je olejem smíchaným s nasekaným rozmarýnem, opepřete a nechte pár minut odležet.
Do vroucí vody nasypte quinou, vařte 10 minut a sceďte.
Fazolky očistěte, pokrájejte na poloviny a uvařte na skus. Cibuli a česnek oloupejte, cibuli pokrájejte na klínky, česnek na plátky.
Rozpalte pánev a plátky krkovice zprudka opečte, postačí dvě až tři minuty z každé strany. Maso sundejte z pánve, osolte, zakryjte alobalem a nechte pár minut dojít.
Do výpeku přilijte trochu olivového oleje, na pánev dejte cibuli a česnek a krátce orestujte. Přidejte uvařené fazolky a nechte prohřát. Do zeleninové směsi vmíchejte quinou, podle chuti osolte a podávejte s krkovicí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová krkovice s fazolkami a quinoou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Bez laktózy Rozmarýn Magazín 6/2017 (Letní speciál) Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

600 g vepřové krkovice
olivový olej
2 snítky rozmarýnu
čerstvě mletý pepř
100 g quinoy
200 g zelených fazolek
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl

Jak na to?

Krkovici pokrájejte na plátky, potřete je olejem smíchaným s nasekaným rozmarýnem, opepřete a nechte pár minut odležet.
Do vroucí vody nasypte quinou, vařte 10 minut a sceďte.
Fazolky očistěte, pokrájejte na poloviny a uvařte na skus. Cibuli a česnek oloupejte, cibuli pokrájejte na klínky, česnek na plátky.
Rozpalte pánev a plátky krkovice zprudka opečte, postačí dvě až tři minuty z každé strany. Maso sundejte z pánve, osolte, zakryjte alobalem a nechte pár minut dojít.
Do výpeku přilijte trochu olivového oleje, na pánev dejte cibuli a česnek a krátce orestujte. Přidejte uvařené fazolky a nechte prohřát. Do zeleninové směsi vmíchejte quinou, podle chuti osolte a podávejte s krkovicí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu

Inspirujte se podobnými recepty