Vejce Benedikt s holandskou omáčkou jako z bistra
Už nemusíte na snídani do vybraných restaurací a bister, jednoduše si připravte vejce Benedikt s holandskou omáčkou přímo ve vaší kuchyni s naším receptem krok za krokem.

Snadné
46-60 minut
0/5
Ostatní
Snídaně
Ingredience
Složení 1 porcí
- Máslo 150 g
- Vinný bílý ocet 180 ml
- Bobkový list 1 ks
- Vejce 7 ks
- Pepř celý 5 ks
- Sůl
- Pepř
- Citronová šťáva 1 plž
- Bulka celozrnná 2 ks
- Parmská šunka 200 g
- Máslo 150 g
- Vinný bílý ocet 180 ml
- Bobkový list 1 ks
- Vejce 7 ks
- Pepř celý 5 ks
- Sůl
- Pepř
- Citronová šťáva 1 plž
- Bulka celozrnná 2 ks
- Parmská šunka 200 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.