1
Olej smíchejte s grilovacím kořením, citronovou šťávou a nasekanou pažitkou.
2
Směsí potřete žampiony a na plátky nakrájené tofu. Obojí grilujte na roštu 10–12 minut a několikrát otočte.
3
Bulky rozpulte a na rozpáleném roštu grilujte z každé strany 1 minutu.
4
Spodní polovinu bulky potřete hořčicí, přidejte salát, rajče, tofu, žampion a cibuli. Zakapejte zbývající marinádou, ozdobte salátem a přiklopte druhou polovinou bulky.
1
Olej smíchejte s grilovacím kořením, citronovou šťávou a nasekanou pažitkou.
2
Směsí potřete žampiony a na plátky nakrájené tofu. Obojí grilujte na roštu 10–12 minut a několikrát otočte.
3
Bulky rozpulte a na rozpáleném roštu grilujte z každé strany 1 minutu.
4
Spodní polovinu bulky potřete hořčicí, přidejte salát, rajče, tofu, žampion a cibuli. Zakapejte zbývající marinádou, ozdobte salátem a přiklopte druhou polovinou bulky.