1
Předehřejte troubu na 150 °C. Do hrnce nalámejte 125 g čokolády, vlijte 250 ml mléka a 250 ml smetany ke šlehání. Zahřívejte a za stálého míchání nechte čokoládu rozpustit. Pozor, nesmí se začít vařit.
2
Vložte do robotu 2 vejce a 2 žloutky, přidejte 90 g třtinového cukru a šlehejte do hladké hmoty. Poté postupně přilévejte čokoládovou hmotu. Postupujte pomalu, aby se vejce ohřívala postupně.
3
Do 4 hrníčků o objemu 250 ml rozdělte rovnoměrně 150 g malin a zalijte je horkou čokoládovou směsí.
4
Pohárky postavte do větší zapékací mísy, podlijte 400 ml horké vody tak, aby hladina sahala zhruba do poloviny výšky hrnečků, a dejte na 35 minut péct do trouby. Poté nechte vychladnout a zlehka zasypte lžičkou kakaa. Malinové pohárky rozehřejí srdce.
1
Předehřejte troubu na 150 °C. Do hrnce nalámejte 125 g čokolády, vlijte 250 ml mléka a 250 ml smetany ke šlehání. Zahřívejte a za stálého míchání nechte čokoládu rozpustit. Pozor, nesmí se začít vařit.
2
Vložte do robotu 2 vejce a 2 žloutky, přidejte 90 g třtinového cukru a šlehejte do hladké hmoty. Poté postupně přilévejte čokoládovou hmotu. Postupujte pomalu, aby se vejce ohřívala postupně.
3
Do 4 hrníčků o objemu 250 ml rozdělte rovnoměrně 150 g malin a zalijte je horkou čokoládovou směsí.
4
Pohárky postavte do větší zapékací mísy, podlijte 400 ml horké vody tak, aby hladina sahala zhruba do poloviny výšky hrnečků, a dejte na 35 minut péct do trouby. Poté nechte vychladnout a zlehka zasypte lžičkou kakaa. Malinové pohárky rozehřejí srdce.