×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept V troubě pečené rybí karbanátky

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné...
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový...
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie

V troubě pečené rybí karbanátky

Co budete potřebovat

1 cibule
500 g šmoulího rybího filé bez kosti AQ
350 ml zeleninového vývaru
500 g uvařených brambor
1–2 lžíce mixu bylinek (petrželku, kopru a oregana)
olej

Jak na to?

Cibuli dejte na dno širšího hrnce nebo pánve s vyšším okrajem, navrch posaďte rybí filé a zalijte vývarem. Přiveďte k varu a pak nechte na mírném ohni 6–8 minut probublávat, aby se filé uvařilo. Sejměte z ohně, rybu vyjměte a nechte zchladnout. Vývar přelijte přes sítko, abyste zachytili cibuli. Tu poté spolu s bylinkami vmíchejte k bramborám. Rybu rozeberte na kousky a opatrně je rovněž vmíchejte k bramborám. Podle chuti osolte. Poté ze směsi vytvarujte 16 menších karbanátků a dejte je na 30 minut chladit. Před pečením karbanátky potřete olejem a dejte na 10–15 minut péct do trouby vyhřáté na 170 °C.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

V troubě pečené rybí karbanátky

Svačina Snadné Česká Pečení Magazín 10/2013
Průměrné hodnocení 4 (12)

Co budete potřebovat

1 cibule
500 g šmoulího rybího filé bez kosti AQ
350 ml zeleninového vývaru
500 g uvařených brambor
1–2 lžíce mixu bylinek (petrželku, kopru a oregana)
olej

Jak na to?

Cibuli dejte na dno širšího hrnce nebo pánve s vyšším okrajem, navrch posaďte rybí filé a zalijte vývarem. Přiveďte k varu a pak nechte na mírném ohni 6–8 minut probublávat, aby se filé uvařilo. Sejměte z ohně, rybu vyjměte a nechte zchladnout. Vývar přelijte přes sítko, abyste zachytili cibuli. Tu poté spolu s bylinkami vmíchejte k bramborám. Rybu rozeberte na kousky a opatrně je rovněž vmíchejte k bramborám. Podle chuti osolte. Poté ze směsi vytvarujte 16 menších karbanátků a dejte je na 30 minut chladit. Před pečením karbanátky potřete olejem a dejte na 10–15 minut péct do trouby vyhřáté na 170 °C.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie

Inspirujte se podobnými recepty