
Tymiánová vepřová plec s jablky a dýňové hranolky
Budete až překvapeni, jak báječně si jemné vepřové maso z plece bude v této úpravě rozumět s nasládlými tóny. Pro dokonalou podzimní kombinaci k němu připravte rychlé hranolky z dýně, které jsou v troubě hotové skoro bez starání.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Vepřová plec 600 g
- Sůl
- Vývar 150 ml
- Pepř
- Tymián sušený 1 člž
- Dýně Hokkaidó 600 g
- Olej olivový
- Jablko 2 ks
- Cukr krupicový 1 plž
- Muškátový oříšek
- Skořice mletá 1/2 člž
- Máslo 2 plž
- Vepřová plec 600 g
- Sůl
- Vývar 150 ml
- Pepř
- Tymián sušený 1 člž
- Dýně Hokkaidó 600 g
- Olej olivový
- Jablko 2 ks
- Cukr krupicový 1 plž
- Muškátový oříšek
- Skořice mletá 1/2 člž
- Máslo 2 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.