1
V kastrůlku přiveďte trochu vody k varu a v žáruvzdorné misce nad párou rozpusťte čokoládu. Vlijte do odměrky.
2
Tyčinky do ¾ namáčejte v čokoládě. Dejte ztuhnout na 10 minut do lednice.
3
Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout.
4
Poté opět rozehřejte zbytek čokolády. Na plech vyložený pečicím papírem vyskládejte tyčinky. Pomocí malé lžičky je zacákejte čokoládou. Ihned přilepte očka a nechte zatuhnout v lednici.
1
V kastrůlku přiveďte trochu vody k varu a v žáruvzdorné misce nad párou rozpusťte čokoládu. Vlijte do odměrky.
2
Tyčinky do ¾ namáčejte v čokoládě. Dejte ztuhnout na 10 minut do lednice.
3
Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout.
4
Poté opět rozehřejte zbytek čokolády. Na plech vyložený pečicím papírem vyskládejte tyčinky. Pomocí malé lžičky je zacákejte čokoládou. Ihned přilepte očka a nechte zatuhnout v lednici.