1
V kastrůlku přiveďte k varu trochu vody a nad párou rozpusťte v žáruvzdorných miskách jednotlivě tmavou a bílou čokoládu. Do bílé přidejte barvivo a dobře promíchejte.
2
Na plech vyložený pečicím papírem nalijte tmavou čokoládu a vložte na 2 minuty do lednice.
3
Mezitím rozlámejte sušenky na čtvrtiny a žížalky přepulte. Polevu připravte podle návodu na obalu. Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně malé tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout.
4
Plech s čokoládou vyndejte z lednice. Vlijte na ni oranžovou čokoládu a zasypte sušenkami, žížalkami, zdobením a nalepte očka.
5
Vložte do lednice a nechte ztuhnout. Před podáváním rozlámejte na střepy.
1
V kastrůlku přiveďte k varu trochu vody a nad párou rozpusťte v žáruvzdorných miskách jednotlivě tmavou a bílou čokoládu. Do bílé přidejte barvivo a dobře promíchejte.
2
Na plech vyložený pečicím papírem nalijte tmavou čokoládu a vložte na 2 minuty do lednice.
3
Mezitím rozlámejte sušenky na čtvrtiny a žížalky přepulte. Polevu připravte podle návodu na obalu. Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně malé tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout.
4
Plech s čokoládou vyndejte z lednice. Vlijte na ni oranžovou čokoládu a zasypte sušenkami, žížalkami, zdobením a nalepte očka.
5
Vložte do lednice a nechte ztuhnout. Před podáváním rozlámejte na střepy.