Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Tuňákový steak s asijským salátem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Tuňákový steak s asijským salátem

Co budete potřebovat

210 g čerstvého červeného zelí
210 g ledového salátu
2 jarní cibulky
80 g mrkve
1 hrst čerstvého koriandru
5 lžic olivového oleje
1 lžíce sezamového oleje
2 lžíce sójové omáčky
80 g medu
3 limety
2 stroužky česneku
1 lžička čerstvého zázvoru
800 g tuňáka
sůl, pepř

Jak na to?

1. Ve velké míse smíchejte najemno nakrouhané zelí a ledový salát, pokrájenou jarní cibulku, mrkev pokrájenou na tenké hranolky a nahrubo natrhaný koriandr.
2. V malé misce smíchejte 3 lžíce olivového oleje se sezamovým olejem, sójovou omáčkou, medem, šťávou ze 2 limet, prolisovaným česnekem a najemno nastrouhaným zázvorem.
3. Tuňáka omyjte a důkladně osušte papírovou utěrkou. Osolte ho a opepřete z obou stran. Na pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a tuňáka opékejte z obou stran 45 sekund. Nechte chvíli stranou odpočinout, pokrájejte na plátky a servírujte se salátem promíchaným se zálivkou a klínky limety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tuňákový steak s asijským salátem

Hlavní chod Snadné Ryby Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

210 g čerstvého červeného zelí
210 g ledového salátu
2 jarní cibulky
80 g mrkve
1 hrst čerstvého koriandru
5 lžic olivového oleje
1 lžíce sezamového oleje
2 lžíce sójové omáčky
80 g medu
3 limety
2 stroužky česneku
1 lžička čerstvého zázvoru
800 g tuňáka
sůl, pepř

Jak na to?

1. Ve velké míse smíchejte najemno nakrouhané zelí a ledový salát, pokrájenou jarní cibulku, mrkev pokrájenou na tenké hranolky a nahrubo natrhaný koriandr.
2. V malé misce smíchejte 3 lžíce olivového oleje se sezamovým olejem, sójovou omáčkou, medem, šťávou ze 2 limet, prolisovaným česnekem a najemno nastrouhaným zázvorem.
3. Tuňáka omyjte a důkladně osušte papírovou utěrkou. Osolte ho a opepřete z obou stran. Na pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a tuňáka opékejte z obou stran 45 sekund. Nechte chvíli stranou odpočinout, pokrájejte na plátky a servírujte se salátem promíchaným se zálivkou a klínky limety.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty