ReceptyTrhané hovězí s černým česnekem a rýží
Albert logoAlbert logo
  • Trhané hovězí s černým česnekem a rýží

Trhané hovězí s černým česnekem a rýží

Trhané hovězí s černým česnekem a rýží
Snadné
16-30 minut
0/5
Sous Vide
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Rýže 320 g
  • Sůl
  • Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 320 g
  • Kurkuma 1/2 člž
  • Mandle plátky 15 g
  • Cibule červená 1 ks
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Rýže 320 g
  • Sůl
  • Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 320 g
  • Kurkuma 1/2 člž
  • Mandle plátky 15 g
  • Cibule červená 1 ks
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Olej slunečnicový 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.