Topinky s ančovičkovým máslem a mozzarellou
Ingredience
60 g | másla |
1 | lžíce olivového oleje |
1 | svazek šalvěje |
6 | filetů z ančoviček |
2 | lžíce citronové kůry |
1 | lžíce vinného octa |
plátky rustikálního chleba | |
360 g | mozzarelly |
Postup přípravy
1) Rozehřejte pánev s nepřilnavým povrchem. Přidejte máslo a olivový olej a po 2 až 3 minutách šalvěj, ančovičky, citronovou kůru a ocet. Dobře promíchejte a po minutě sejměte z ohně.
2) Vedle na mřížce opečte na sucho plátky chleba.
3) Na každý vložte část natrhané mozzarelly a přelijte ančovičkovým máslem.
Podávejte ještě teplé.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY