Rýžový papír postupně namáčejte ve vlažné vodě (nebo podle návodu na obalu) nalité do mísy, jejíž průměr je větší než průměr papíru. Ve vodě by papír měl změknout, aby se s nim dalo krásně pracovat. Po vytažení z vody ho nejprve opatrně oklepejte, položte na talíř a navrstvěte na něj část maty, okurky, tuňáka i mrkve. Zarolujte, konce zahněte doprostřed a podávejte, nejlépe překrojené a doplněné sojovou omáčkou.
1
Rýžový papír postupně namáčejte ve vlažné vodě (nebo podle návodu na obalu) nalité do mísy, jejíž průměr je větší než průměr papíru. Ve vodě by papír měl změknout, aby se s nim dalo krásně pracovat. Po vytažení z vody ho nejprve opatrně oklepejte, položte na talíř a navrstvěte na něj část maty, okurky, tuňáka i mrkve. Zarolujte, konce zahněte doprostřed a podávejte, nejlépe překrojené a doplněné sojovou omáčkou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!