×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Těstoviny se smetanovo-rajčatovou omáčkou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Těstoviny se smetanovo-rajčatovou omáčkou

Co budete potřebovat

po 1 lžíci olivového oleje BASIC a másla
2 cibule, nasekané najemno
2 stroužky česneku, prolisované
400g konzerva krájených rajčat BASIC
sůl a mletý pepř
špetka krupicového cukru
400 g těstovin farfalle AQ
125 ml smetany na šlehání BASIC
hrst strouhaného parmazánu + na ozdobu
čerstvá bazalka na ozdobu

Jak na to?

V rendlíku rozehřejte olej a máslo a nechte zesklovatět cibuli. Přidejte česnek, pár sekund ho nechte rozvonět a zalijte rajčatovým pyré. Osolte, opepřete, oslaďte, přiveďte k varu, stáhněte plamen a půl hodiny povařte. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Až je budete cedit, nechte si hrnek vody, v níž se vařily. Omáčku odstavte a vmíchejte smetanu. Přidejte sýr, dosolte, případně doslaďte a nařeďte vodou z těstovin. Promíchejte s těstovinami, ozdobte parmazánem a bazalkou a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Těstoviny se smetanovo-rajčatovou omáčkou

Snadné Vaření Bazalka , Rajče Magazín 4/2015
Průměrné hodnocení 4 (70)

Co budete potřebovat

po 1 lžíci olivového oleje BASIC a másla
2 cibule, nasekané najemno
2 stroužky česneku, prolisované
400g konzerva krájených rajčat BASIC
sůl a mletý pepř
špetka krupicového cukru
400 g těstovin farfalle AQ
125 ml smetany na šlehání BASIC
hrst strouhaného parmazánu + na ozdobu
čerstvá bazalka na ozdobu

Jak na to?

V rendlíku rozehřejte olej a máslo a nechte zesklovatět cibuli. Přidejte česnek, pár sekund ho nechte rozvonět a zalijte rajčatovým pyré. Osolte, opepřete, oslaďte, přiveďte k varu, stáhněte plamen a půl hodiny povařte. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Až je budete cedit, nechte si hrnek vody, v níž se vařily. Omáčku odstavte a vmíchejte smetanu. Přidejte sýr, dosolte, případně doslaďte a nařeďte vodou z těstovin. Promíchejte s těstovinami, ozdobte parmazánem a bazalkou a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty