Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Tapenáda z oliv a sušených rajčat

Tapenáda z oliv a sušených rajčat

Ohnivé Španělsko nabízí přímořská letoviska, hory i nekonečné večery v rytmu flamenka. Než odjedete na dovolenou, vyzkoušejte uvařit místní speciality u vás v kuchyni a vychutnejte si je jako temperamentní Španělé – v dobré společnosti a s požitkem.

Ingredience

1 stroužek česneku
125 g vypeckovaných černých oliv
50 g sušených rajčat
1 lžíce olivového oleje
sůl
kajenský pepř

Postup přípravy

1. Rozdrťte česnek a promíchejte ho s nadrobno nasekanými rajčaty a olivami.
2. Přidejte olej, sůl a kajenský pepř. Promíchejte a podávejte s bagetkou.

Pomohl vám recept?
8hodnocení4

Další videorecepty