×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tapenáda z oliv a sušených rajčat

Další recepty a články

Červená salsa romesco
Červená salsa...
Červená salsa romesco
Červená salsa romesco
Salsa verde
Salsa verde
Salsa verde
Salsa verde

Tapenáda z oliv a sušených rajčat

Co budete potřebovat

1 stroužek česneku
125 g vypeckovaných černých oliv
50 g sušených rajčat
1 lžíce olivového oleje
sůl
kajenský pepř

Jak na to?

1. Rozdrťte česnek a promíchejte ho s nadrobno nasekanými rajčaty a olivami.
2. Přidejte olej, sůl a kajenský pepř. Promíchejte a podávejte s bagetkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tapenáda z oliv a sušených rajčat

Příloha Velmi snadné Španělská Vegetariánské Bezlepkové Magazín 5/2019 Počet porcí: 1 miska
(0)
Ohnivé Španělsko nabízí přímořská letoviska, hory i nekonečné večery v rytmu flamenka. Než odjedete na dovolenou, vyzkoušejte uvařit místní speciality u vás v kuchyni a vychutnejte si je jako temperamentní Španělé – v dobré společnosti a s požitkem.

Co budete potřebovat

1 stroužek česneku
125 g vypeckovaných černých oliv
50 g sušených rajčat
1 lžíce olivového oleje
sůl
kajenský pepř

Jak na to?

1. Rozdrťte česnek a promíchejte ho s nadrobno nasekanými rajčaty a olivami.
2. Přidejte olej, sůl a kajenský pepř. Promíchejte a podávejte s bagetkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Červená salsa romesco
Červená salsa romesco
Červená salsa romesco
Červená salsa romesco
Salsa verde
Salsa verde
Salsa verde
Salsa verde

Inspirujte se podobnými recepty