Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyTacos se sous vide trhaným vepřovým a ananasovou salsou
Albert logoAlbert logo
Tacos se sous vide trhaným vepřovým a ananasovou salsou

Tacos se sous vide trhaným vepřovým a ananasovou salsou

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Mexická
Grilování
Hlavní chod

Ingredience4 porce

4 porce
  • Zelí červené 200 g
  • Sůl
  • Ananas 1/2 ks
  • Cibule šalotka 1 ks
  • Limetka 2 ks
  • Chilli paprička 1 ks
  • Koriandr čerstvý 2 hrs.
  • Avokádo 1/2 ks
  • Pepř
  • Vepřové maso trhané sous-vide 550 g
  • Tortilla pšeničná 8 ks
  • Zakysaná smetana 100 g
  • Zelí červené 200 g
  • Sůl
  • Ananas 1/2 ks
  • Cibule šalotka 1 ks
  • Limetka 2 ks
  • Chilli paprička 1 ks
  • Koriandr čerstvý 2 hrs.
  • Avokádo 1/2 ks
  • Pepř
  • Vepřové maso trhané sous-vide 550 g
  • Tortilla pšeničná 8 ks
  • Zakysaná smetana 100 g

Příprava

1
Červené zelí nakrouhejte do mísy, posypte solí a pořádně promačkejte. Nechte stranou a připravte salsu.
2
Ananas očistěte, zbavte slupky a nakrájejte na plátky. Na připravený gril položte 2 plátky ananasu a z obou stran 3 minuty grilujte. Po vychladnutí je nakrájejte na kostky a dejte stranou.
3
Zbytek ananasu nakrájejte na drobné kostičky a vsypte do misky. Přidejte očištěnou, semínek zbavenou a najemno nasekanou chilli papričku, oloupanou šalotku nakrájenou na kostičky, nasekaný koriandr, šťávu z 1 limety a nakonec osolte a opepřete. Vše dobře promíchejte, až vznikne salsa.
4
Avokádo lžící vydlabejte do jiné misky. Přidejte smetanu, limetovou šťávu, sůl a pepř. Vše rozmixujte tyčovým mixérem na hladkou omáčku.
5
Maso vyndejte z obalu a připravte na grilu dle návodu na obalu. Prohřáté maso vidličkou natrhejte a promíchejte se zbylou šťávou.
6
Tortilly opečte na grilu z obou stran. Grilujte je maximálně 1 minutu. Doprostřed tortilly nasypte zelí, porci masa, 2 lžíce ananasové salsy a nakonec přidejte pár lžiček avokádového dipu. Posypte grilovaným ananasem a ihned podávejte.
1
Červené zelí nakrouhejte do mísy, posypte solí a pořádně promačkejte. Nechte stranou a připravte salsu.
2
Ananas očistěte, zbavte slupky a nakrájejte na plátky. Na připravený gril položte 2 plátky ananasu a z obou stran 3 minuty grilujte. Po vychladnutí je nakrájejte na kostky a dejte stranou.
3
Zbytek ananasu nakrájejte na drobné kostičky a vsypte do misky. Přidejte očištěnou, semínek zbavenou a najemno nasekanou chilli papričku, oloupanou šalotku nakrájenou na kostičky, nasekaný koriandr, šťávu z 1 limety a nakonec osolte a opepřete. Vše dobře promíchejte, až vznikne salsa.
4
Avokádo lžící vydlabejte do jiné misky. Přidejte smetanu, limetovou šťávu, sůl a pepř. Vše rozmixujte tyčovým mixérem na hladkou omáčku.
5
Maso vyndejte z obalu a připravte na grilu dle návodu na obalu. Prohřáté maso vidličkou natrhejte a promíchejte se zbylou šťávou.
6
Tortilly opečte na grilu z obou stran. Grilujte je maximálně 1 minutu. Doprostřed tortilly nasypte zelí, porci masa, 2 lžíce ananasové salsy a nakonec přidejte pár lžiček avokádového dipu. Posypte grilovaným ananasem a ihned podávejte.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.