Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Sýrový quiche v bramborové krustě

Další recepty a články

Angus burger s grilovanou...
Angus burger s...
Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí...
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s...
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...

Sýrový quiche v bramborové krustě

Co budete potřebovat

400 g brambor
11 vajec
sůl, pepř
150 g parmazánu
15 g másla
250 g měkkého polotučného tvarohu
1 přírodní kozí sýr Albert
2 hrsti čerstvé petržele
1 hrst čerstvé pažitky
3 snítky čerstvého rozmarýnu
½ lžičky muškátového květu

Jak na to?

1. Oloupané, najemno nastrouhané brambory vložte do čisté utěrky a vyždímejte z nich co nejvíce vody.
2. Přesypte do mísy a promíchejte s 1 vejcem vyšlehaným se solí a pepřem a 60 g nastrouhaného parmazánu.
3. Rozpusťte 10 g másla.
4. Dortovou formu o průměru 22 cm vymažte máslem, vyložte pečicím papírem a potřete rozpuštěným máslem. Bramborovou směs rozprostřete po dně i do stran ve velmi tenké vrstvě. Pečte v troubě na 210 °C 15 minut. Vyjměte a nechte vychladnout. Troubu stáhněte na 190 °C.
5. Zbylá vejce metličkou rozšlehejte. Přidejte tvaroh, kozí sýr, zbylý najemno nastrouhaný parmazán, nasekanou hrst petrželky, pažitku, rozmarýn, muškátový květ, sůl a pepř.
6. Směs vlijte do předpečeného korpusu, zasypte petrželkou a pečte dalších 40 minut. Poté stáhněte teplotu na 170 °C a ještě 10 minut dopečte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sýrový quiche v bramborové krustě

Náročné Vegetariánské Bezlepkové Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 1 quiche
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

400 g brambor
11 vajec
sůl, pepř
150 g parmazánu
15 g másla
250 g měkkého polotučného tvarohu
1 přírodní kozí sýr Albert
2 hrsti čerstvé petržele
1 hrst čerstvé pažitky
3 snítky čerstvého rozmarýnu
½ lžičky muškátového květu

Jak na to?

1. Oloupané, najemno nastrouhané brambory vložte do čisté utěrky a vyždímejte z nich co nejvíce vody.
2. Přesypte do mísy a promíchejte s 1 vejcem vyšlehaným se solí a pepřem a 60 g nastrouhaného parmazánu.
3. Rozpusťte 10 g másla.
4. Dortovou formu o průměru 22 cm vymažte máslem, vyložte pečicím papírem a potřete rozpuštěným máslem. Bramborovou směs rozprostřete po dně i do stran ve velmi tenké vrstvě. Pečte v troubě na 210 °C 15 minut. Vyjměte a nechte vychladnout. Troubu stáhněte na 190 °C.
5. Zbylá vejce metličkou rozšlehejte. Přidejte tvaroh, kozí sýr, zbylý najemno nastrouhaný parmazán, nasekanou hrst petrželky, pažitku, rozmarýn, muškátový květ, sůl a pepř.
6. Směs vlijte do předpečeného korpusu, zasypte petrželkou a pečte dalších 40 minut. Poté stáhněte teplotu na 170 °C a ještě 10 minut dopečte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...

Inspirujte se podobnými recepty