Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Sýrový quiche v bramborové krustě

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Sýrový quiche v bramborové krustě

Co budete potřebovat

400 g brambor
11 vajec
sůl, pepř
150 g parmazánu
15 g másla
250 g měkkého polotučného tvarohu
1 přírodní kozí sýr Albert
2 hrsti čerstvé petržele
1 hrst čerstvé pažitky
3 snítky čerstvého rozmarýnu
½ lžičky muškátového květu

Jak na to?

1. Oloupané, najemno nastrouhané brambory vložte do čisté utěrky a vyždímejte z nich co nejvíce vody.
2. Přesypte do mísy a promíchejte s 1 vejcem vyšlehaným se solí a pepřem a 60 g nastrouhaného parmazánu.
3. Rozpusťte 10 g másla.
4. Dortovou formu o průměru 22 cm vymažte máslem, vyložte pečicím papírem a potřete rozpuštěným máslem. Bramborovou směs rozprostřete po dně i do stran ve velmi tenké vrstvě. Pečte v troubě na 210 °C 15 minut. Vyjměte a nechte vychladnout. Troubu stáhněte na 190 °C.
5. Zbylá vejce metličkou rozšlehejte. Přidejte tvaroh, kozí sýr, zbylý najemno nastrouhaný parmazán, nasekanou hrst petrželky, pažitku, rozmarýn, muškátový květ, sůl a pepř.
6. Směs vlijte do předpečeného korpusu, zasypte petrželkou a pečte dalších 40 minut. Poté stáhněte teplotu na 170 °C a ještě 10 minut dopečte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sýrový quiche v bramborové krustě

Náročné Vegetariánské Bezlepkové Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 1 quiche
(0)

Co budete potřebovat

400 g brambor
11 vajec
sůl, pepř
150 g parmazánu
15 g másla
250 g měkkého polotučného tvarohu
1 přírodní kozí sýr Albert
2 hrsti čerstvé petržele
1 hrst čerstvé pažitky
3 snítky čerstvého rozmarýnu
½ lžičky muškátového květu

Jak na to?

1. Oloupané, najemno nastrouhané brambory vložte do čisté utěrky a vyždímejte z nich co nejvíce vody.
2. Přesypte do mísy a promíchejte s 1 vejcem vyšlehaným se solí a pepřem a 60 g nastrouhaného parmazánu.
3. Rozpusťte 10 g másla.
4. Dortovou formu o průměru 22 cm vymažte máslem, vyložte pečicím papírem a potřete rozpuštěným máslem. Bramborovou směs rozprostřete po dně i do stran ve velmi tenké vrstvě. Pečte v troubě na 210 °C 15 minut. Vyjměte a nechte vychladnout. Troubu stáhněte na 190 °C.
5. Zbylá vejce metličkou rozšlehejte. Přidejte tvaroh, kozí sýr, zbylý najemno nastrouhaný parmazán, nasekanou hrst petrželky, pažitku, rozmarýn, muškátový květ, sůl a pepř.
6. Směs vlijte do předpečeného korpusu, zasypte petrželkou a pečte dalších 40 minut. Poté stáhněte teplotu na 170 °C a ještě 10 minut dopečte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Inspirujte se podobnými recepty