×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Steak s fazolkami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Steak s fazolkami

Co budete potřebovat

2 steaky Entrecôte Albert Exclusive
2 lžíce olivového oleje
70 g másla
100 g plátkové slaniny
200 g zelených fazolek
hrubozrnná sůl, pepř
2 větvičky tymiánu
2 stroužky česneku
100 ml bílého vína
120 ml smetany na vaření
2 lžíce balzamika

Jak na to?

Steaky potřete olejem a zprudka opečte v pánvi z obou stran. Pro úpravu medium tři minuty z každé strany. Odstavte, přiklopte nebo zakryjte alobalem a nechte deset minut odpočívat.
V další pánvi rozpusťte menší kousek másla, přidejte slaninu a orestujte na ní fazolky dokřupava. Lehce osolte a opepřete. Vyjměte a dejte stranou.
Do pánve přidejte další kousek másla s tymiánem a rozmáčknutými stroužky česneku. Nechte rozvonět a podlijte bílým vínem. Když se víno trochu odpaří, přilijte smetanu, balzamiko, opepřete a redukujte do zhoustnutí. Steaky přendejte na servírovací talíře, přidejte fazolky, přelijte omáčkou a osolte hrubozrnnou solí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Steak s fazolkami

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Tymián Magazín 11/2018 Počet porcí: 2
(0)
Se speciální steakovou pánví Tefal je příprava dokonalého masa hračkou i pro začínající kuchaře. Steak z vysokého roštěnce si vychutnejte společně se skleničkou kvalitního červeného vína.

Co budete potřebovat

2 steaky Entrecôte Albert Exclusive
2 lžíce olivového oleje
70 g másla
100 g plátkové slaniny
200 g zelených fazolek
hrubozrnná sůl, pepř
2 větvičky tymiánu
2 stroužky česneku
100 ml bílého vína
120 ml smetany na vaření
2 lžíce balzamika

Jak na to?

Steaky potřete olejem a zprudka opečte v pánvi z obou stran. Pro úpravu medium tři minuty z každé strany. Odstavte, přiklopte nebo zakryjte alobalem a nechte deset minut odpočívat.
V další pánvi rozpusťte menší kousek másla, přidejte slaninu a orestujte na ní fazolky dokřupava. Lehce osolte a opepřete. Vyjměte a dejte stranou.
Do pánve přidejte další kousek másla s tymiánem a rozmáčknutými stroužky česneku. Nechte rozvonět a podlijte bílým vínem. Když se víno trochu odpaří, přilijte smetanu, balzamiko, opepřete a redukujte do zhoustnutí. Steaky přendejte na servírovací talíře, přidejte fazolky, přelijte omáčkou a osolte hrubozrnnou solí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty