×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Steak s fazolkami

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Steak s fazolkami

Co budete potřebovat

2 steaky Entrecôte Albert Exclusive
2 lžíce olivového oleje
70 g másla
100 g plátkové slaniny
200 g zelených fazolek
hrubozrnná sůl, pepř
2 větvičky tymiánu
2 stroužky česneku
100 ml bílého vína
120 ml smetany na vaření
2 lžíce balzamika

Jak na to?

Steaky potřete olejem a zprudka opečte v pánvi z obou stran. Pro úpravu medium tři minuty z každé strany. Odstavte, přiklopte nebo zakryjte alobalem a nechte deset minut odpočívat.
V další pánvi rozpusťte menší kousek másla, přidejte slaninu a orestujte na ní fazolky dokřupava. Lehce osolte a opepřete. Vyjměte a dejte stranou.
Do pánve přidejte další kousek másla s tymiánem a rozmáčknutými stroužky česneku. Nechte rozvonět a podlijte bílým vínem. Když se víno trochu odpaří, přilijte smetanu, balzamiko, opepřete a redukujte do zhoustnutí. Steaky přendejte na servírovací talíře, přidejte fazolky, přelijte omáčkou a osolte hrubozrnnou solí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Steak s fazolkami

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Magazín 11/2018 Počet porcí: 2
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Se speciální steakovou pánví Tefal je příprava dokonalého masa hračkou i pro začínající kuchaře. Steak z vysokého roštěnce si vychutnejte společně se skleničkou kvalitního červeného vína.

Co budete potřebovat

2 steaky Entrecôte Albert Exclusive
2 lžíce olivového oleje
70 g másla
100 g plátkové slaniny
200 g zelených fazolek
hrubozrnná sůl, pepř
2 větvičky tymiánu
2 stroužky česneku
100 ml bílého vína
120 ml smetany na vaření
2 lžíce balzamika

Jak na to?

Steaky potřete olejem a zprudka opečte v pánvi z obou stran. Pro úpravu medium tři minuty z každé strany. Odstavte, přiklopte nebo zakryjte alobalem a nechte deset minut odpočívat.
V další pánvi rozpusťte menší kousek másla, přidejte slaninu a orestujte na ní fazolky dokřupava. Lehce osolte a opepřete. Vyjměte a dejte stranou.
Do pánve přidejte další kousek másla s tymiánem a rozmáčknutými stroužky česneku. Nechte rozvonět a podlijte bílým vínem. Když se víno trochu odpaří, přilijte smetanu, balzamiko, opepřete a redukujte do zhoustnutí. Steaky přendejte na servírovací talíře, přidejte fazolky, přelijte omáčkou a osolte hrubozrnnou solí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty