×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Steak s fazolkami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Steak s fazolkami

Co budete potřebovat

2 steaky Entrecôte Albert Exclusive
2 lžíce olivového oleje
70 g másla
100 g plátkové slaniny
200 g zelených fazolek
hrubozrnná sůl, pepř
2 větvičky tymiánu
2 stroužky česneku
100 ml bílého vína
120 ml smetany na vaření
2 lžíce balzamika

Jak na to?

Steaky potřete olejem a zprudka opečte v pánvi z obou stran. Pro úpravu medium tři minuty z každé strany. Odstavte, přiklopte nebo zakryjte alobalem a nechte deset minut odpočívat.
V další pánvi rozpusťte menší kousek másla, přidejte slaninu a orestujte na ní fazolky dokřupava. Lehce osolte a opepřete. Vyjměte a dejte stranou.
Do pánve přidejte další kousek másla s tymiánem a rozmáčknutými stroužky česneku. Nechte rozvonět a podlijte bílým vínem. Když se víno trochu odpaří, přilijte smetanu, balzamiko, opepřete a redukujte do zhoustnutí. Steaky přendejte na servírovací talíře, přidejte fazolky, přelijte omáčkou a osolte hrubozrnnou solí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Steak s fazolkami

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Tymián Magazín 11/2018 Počet porcí: 2
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Se speciální steakovou pánví Tefal je příprava dokonalého masa hračkou i pro začínající kuchaře. Steak z vysokého roštěnce si vychutnejte společně se skleničkou kvalitního červeného vína.

Co budete potřebovat

2 steaky Entrecôte Albert Exclusive
2 lžíce olivového oleje
70 g másla
100 g plátkové slaniny
200 g zelených fazolek
hrubozrnná sůl, pepř
2 větvičky tymiánu
2 stroužky česneku
100 ml bílého vína
120 ml smetany na vaření
2 lžíce balzamika

Jak na to?

Steaky potřete olejem a zprudka opečte v pánvi z obou stran. Pro úpravu medium tři minuty z každé strany. Odstavte, přiklopte nebo zakryjte alobalem a nechte deset minut odpočívat.
V další pánvi rozpusťte menší kousek másla, přidejte slaninu a orestujte na ní fazolky dokřupava. Lehce osolte a opepřete. Vyjměte a dejte stranou.
Do pánve přidejte další kousek másla s tymiánem a rozmáčknutými stroužky česneku. Nechte rozvonět a podlijte bílým vínem. Když se víno trochu odpaří, přilijte smetanu, balzamiko, opepřete a redukujte do zhoustnutí. Steaky přendejte na servírovací talíře, přidejte fazolky, přelijte omáčkou a osolte hrubozrnnou solí.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019