ReceptyŠťavnatý bio burger
Albert logo
  • Šťavnatý bio burger

Šťavnatý bio burger

Šťavnatý bio burger
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Americká
Bio
Grilování
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Hamburgerová bulka 1 ks
  • Zakysaná smetana BIO 1 plž
  • Sůl
  • Kečup BIO 1 plž
  • Pepř
  • Cuketa BIO 1 ks
  • Mleté maso hovězí BIO 230 g
  • Rajče BIO 1 ks
  • Olej olivový BIO 1 člž
  • Gouda BIO 1 plát.
  • Salát mix BIO 1 hrs.
  • Chilli vločky
  • Hamburgerová bulka 1 ks
  • Zakysaná smetana BIO 1 plž
  • Sůl
  • Kečup BIO 1 plž
  • Pepř
  • Cuketa BIO 1 ks
  • Mleté maso hovězí BIO 230 g
  • Rajče BIO 1 ks
  • Olej olivový BIO 1 člž
  • Gouda BIO 1 plát.
  • Salát mix BIO 1 hrs.
  • Chilli vločky

Příprava

  1. 1
    Rozkrojte podélně housku a opečte ji nasucho na grilovací pánvi. Odložte na talíř. V misce rozmíchejte lžíci zakysané smetany se lžící kečupu, osolte a opepřete.
  2. 2
    Cuketu umyjte a pomocí škrabky na zeleninu nakrájejte na tenké plátky. Vložte do misky a lehce nasolte a promíchejte. Rajče omyjte a nakrájejte na plátky. Všechnu zeleninu dejte stranou.
  3. 3
    Z 230 g mletého hovězího masa vytvarujte burger a potřete ho lžičkou olivového oleje. Osolte, opepřete a vložte do rozpálené grilovací pánve. Opékejte 3 minuty z každé strany. Před koncem položte na maso plátek goudy a nechte ještě minutu zahřívat na pánvi.
  4. 4
    Rozkrojenou housku potřete připraveným dresinkem, na něj položte listy salátu a poté ogrilovaný burger se sýrem. Jako další vrstvu přidejte plátky rajčat, nasolené plátky cukety, opepřete a můžete přidat také trošku chilli vloček. Nakonec přiklopte horní částí housky. Šťavnatý bio burger je hotový a nezbývá nic jiného než se zakousnout. Lepší pro vás, lepší pro přírodu.
  1. 1
    Rozkrojte podélně housku a opečte ji nasucho na grilovací pánvi. Odložte na talíř. V misce rozmíchejte lžíci zakysané smetany se lžící kečupu, osolte a opepřete.
  2. 2
    Cuketu umyjte a pomocí škrabky na zeleninu nakrájejte na tenké plátky. Vložte do misky a lehce nasolte a promíchejte. Rajče omyjte a nakrájejte na plátky. Všechnu zeleninu dejte stranou.
  3. 3
    Z 230 g mletého hovězího masa vytvarujte burger a potřete ho lžičkou olivového oleje. Osolte, opepřete a vložte do rozpálené grilovací pánve. Opékejte 3 minuty z každé strany. Před koncem položte na maso plátek goudy a nechte ještě minutu zahřívat na pánvi.
  4. 4
    Rozkrojenou housku potřete připraveným dresinkem, na něj položte listy salátu a poté ogrilovaný burger se sýrem. Jako další vrstvu přidejte plátky rajčat, nasolené plátky cukety, opepřete a můžete přidat také trošku chilli vloček. Nakonec přiklopte horní částí housky. Šťavnatý bio burger je hotový a nezbývá nic jiného než se zakousnout. Lepší pro vás, lepší pro přírodu.

Hodnocení

Nehodnoceno

Pomohl vám recept?

Ohodnoťte jak vám chutnal
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 16.07.2025 do 22.07.2025

Platný ještě 5 dní

Od 16.07.2025 do 22.07.2025

Platný ještě 12 dní

Od 16.07.2025 do 29.07.2025

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.