×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špízy Caprese

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Špízy Caprese

Co budete potřebovat

10 plátků bílého toustového chleba
olivový olej
sůl s 12 bylinkami
3–4 koule mozzarelly
plátky prosciutta
3–4 krásná pevná červená rajčata
bazalkové lístky
sůl
pepř

Jak na to?

Z chlebů vykrájejte srdíčka nebo kytičky, vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem, potřete je olejem, posypte solí a dejte na chvíli péct do trouby vyhřáté na 180 °C. Pak je spolu s ostatními ingrediencemi napíchejte na špejle – vždy na střídačku – chleba, mozzarellu, kousek prosciutta, rajče a bazalkový lístek. Vše můžete ještě osolit nebo opepřit či zastříknout olejem.
Jak na opečené srdce do špízů:
Krok 1: Toustové chleby rozložte na pracovní plochu a několikrát je stlačte válečkem.
Krok 2: Formičkou, nejlépe kovovou s ostrou hranou, vykrájejte tvary, které chcete, například srdíčka, jako my. Okrojky chlebů můžete použít na přípravu čerstvé strouhanky.
Krok 3: Vykrájené tvary vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olivovým olejem. Pečte podle instrukcí z receptu a použijte do špízů.
Tip - Čistě vegetariánskou verzi špízů získáte, když prosciutto nahradíte sýrem





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špízy Caprese

Předkrm Snadné Italská Chuťovky Bazalka , Rajče Magazín 8/2013
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

10 plátků bílého toustového chleba
olivový olej
sůl s 12 bylinkami
3–4 koule mozzarelly
plátky prosciutta
3–4 krásná pevná červená rajčata
bazalkové lístky
sůl
pepř

Jak na to?

Z chlebů vykrájejte srdíčka nebo kytičky, vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem, potřete je olejem, posypte solí a dejte na chvíli péct do trouby vyhřáté na 180 °C. Pak je spolu s ostatními ingrediencemi napíchejte na špejle – vždy na střídačku – chleba, mozzarellu, kousek prosciutta, rajče a bazalkový lístek. Vše můžete ještě osolit nebo opepřit či zastříknout olejem.
Jak na opečené srdce do špízů:
Krok 1: Toustové chleby rozložte na pracovní plochu a několikrát je stlačte válečkem.
Krok 2: Formičkou, nejlépe kovovou s ostrou hranou, vykrájejte tvary, které chcete, například srdíčka, jako my. Okrojky chlebů můžete použít na přípravu čerstvé strouhanky.
Krok 3: Vykrájené tvary vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olivovým olejem. Pečte podle instrukcí z receptu a použijte do špízů.
Tip - Čistě vegetariánskou verzi špízů získáte, když prosciutto nahradíte sýrem

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty