×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Specialita z Anglie ropucha v díře

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Specialita z Anglie ropucha v díře

Co budete potřebovat

20 g másla
1 lžíce polohrubé mouky
8 pikantních klobásek
100 g plátků slaniny
160 g hladké mouky
1 lžíce mletého hořčiného semínka
sůl
3 vejce
200 ml plnotučného mléka
5 snítek čerstvého rozmarýnu
1 cibule
200 ml červeného vína
500 ml hovězího vývaru
2 lžíce černorybízového sirupu

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 220 °C horkovzduch. Kastrol nebo formu o průměru 23 cm vymažte máslem a vysypte polohrubou moukou.
2. Každou klobásku obalte plátkem slaniny.
3. V míse promíchejte 150 g hladké mouky, hořčiné semínko a 1 lžíci soli. V další míse rozšlehejte vejce s mlékem a do směsi přimíchejte ochucenou mouku. Vše vlijte do formy, vyskládejte klobáskami, posypte rozmarýnem a pečte 25–30 minut dozlatova.
4. Na omáčku opečte na másle nadrobno pokrájenou cibuli dosklovata. Zaprašte moukou a restujte dohněda. Zalijte vínem a vývarem, přisypte 4 snítky rozmarýnu a vařte 25 minut na mírném ohni do zhoustnutí. Přidejte sirup z černého rybízu, povařte další 3 minuty a podávejte ke koláči.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Specialita z Anglie ropucha v díře

Hlavní chod Snadné Maso Něco lehkého Magazín 10/2019 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

20 g másla
1 lžíce polohrubé mouky
8 pikantních klobásek
100 g plátků slaniny
160 g hladké mouky
1 lžíce mletého hořčiného semínka
sůl
3 vejce
200 ml plnotučného mléka
5 snítek čerstvého rozmarýnu
1 cibule
200 ml červeného vína
500 ml hovězího vývaru
2 lžíce černorybízového sirupu

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 220 °C horkovzduch. Kastrol nebo formu o průměru 23 cm vymažte máslem a vysypte polohrubou moukou.
2. Každou klobásku obalte plátkem slaniny.
3. V míse promíchejte 150 g hladké mouky, hořčiné semínko a 1 lžíci soli. V další míse rozšlehejte vejce s mlékem a do směsi přimíchejte ochucenou mouku. Vše vlijte do formy, vyskládejte klobáskami, posypte rozmarýnem a pečte 25–30 minut dozlatova.
4. Na omáčku opečte na másle nadrobno pokrájenou cibuli dosklovata. Zaprašte moukou a restujte dohněda. Zalijte vínem a vývarem, přisypte 4 snítky rozmarýnu a vařte 25 minut na mírném ohni do zhoustnutí. Přidejte sirup z černého rybízu, povařte další 3 minuty a podávejte ke koláči.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty

Mohlo by Vám také chutnat