1
Na suché pánvi krátce opražte sezamová semínka a odložte je stranou. Ve stejné pánvi rozpalte sezamový olej.
2
Tofu nakrájejte na kostičky a osmažte na sezamovém oleji. Osušte na papírovém ubrousku. Ve stejné pánvi orestujte nasekanou bílou část jarní cibulky a kimchi.
3
Přidejte rýži a osmažte. Poté přilejte sójovou omáčku a šťávu z kimchi. Těsně před dosmažením přidejte tofu, nakrájenou chilli papričku a rozšlehané vejce.
4
Rýži posypte opraženými sezamovými semínky, zelenou částí jarních cibulek a aromatickým koriandrem.
1
Na suché pánvi krátce opražte sezamová semínka a odložte je stranou. Ve stejné pánvi rozpalte sezamový olej.
2
Tofu nakrájejte na kostičky a osmažte na sezamovém oleji. Osušte na papírovém ubrousku. Ve stejné pánvi orestujte nasekanou bílou část jarní cibulky a kimchi.
3
Přidejte rýži a osmažte. Poté přilejte sójovou omáčku a šťávu z kimchi. Těsně před dosmažením přidejte tofu, nakrájenou chilli papričku a rozšlehané vejce.
4
Rýži posypte opraženými sezamovými semínky, zelenou částí jarních cibulek a aromatickým koriandrem.