×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Slaný sýrový koláč se slaninou

Další recepty a články

Jáhelník
Jáhelník
Jáhelník
Jáhelník

Slaný sýrový koláč se slaninou

Tip do kuchyně

 

Slané koláče podávejte teplé, stejně tak dobré jsou i za studena.

Co budete potřebovat

375 g polohrubé mouky
1/2 sáčku kypřicího prášku
180 g čedaru
6 plátků slaniny
375 ml podmáslí
máslo

Jak na to?

1) Mouku vsypte do mísy, přidejte kypřicí prášek, promíchejte, přisypejte čedar a slaninu a zalijte podmáslím. Rychle promíchejte, směs ale nepřešlehejte, jinak budete mít koláčky tuhé!

2) Pak těsto rozdělte do 4 vymazaných kulatých formiček o průměru asi 10 cm, zasypejte dalším čedarem.

3) Pečte 30 minut při 180°C, dokud těsto ulpívá na zapíchnuté špejli.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Slaný sýrový koláč se slaninou

Svačina Snadné Česká Moučníky a koláče Pečení Magazín 11/2012
Průměrné hodnocení 4 (6)

Tip do kuchyně

 

Slané koláče podávejte teplé, stejně tak dobré jsou i za studena.

Co budete potřebovat

375 g polohrubé mouky
1/2 sáčku kypřicího prášku
180 g čedaru
6 plátků slaniny
375 ml podmáslí
máslo

Jak na to?

1) Mouku vsypte do mísy, přidejte kypřicí prášek, promíchejte, přisypejte čedar a slaninu a zalijte podmáslím. Rychle promíchejte, směs ale nepřešlehejte, jinak budete mít koláčky tuhé!

2) Pak těsto rozdělte do 4 vymazaných kulatých formiček o průměru asi 10 cm, zasypejte dalším čedarem.

3) Pečte 30 minut při 180°C, dokud těsto ulpívá na zapíchnuté špejli.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Jáhelník
Jáhelník
Jáhelník
Jáhelník

Inspirujte se podobnými recepty