×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Sladké bláto

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Sladké bláto

Co budete potřebovat

1 lžička práškové želatiny
125 ml mléka
165 g granka
250 ml smetany ke šlehání
8 snítek máty a strouhaná čokoláda na ozdobu

Jak na to?

Želatinu v kastrůlku zalijte lžící mléka a nechte nabobtnat. Pak přimíchejte zbývající mléko a podle návodu na obalu želatiny povařte. Pak stáhněte z ohně a vmíchejte granko. Nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
Ušlehejte smetanu a šlehačku postupně vmíchejte do kakaové směsi. Připravené bláto rozdělte do šesti například zavařovacích sklenic o objemu 250 ml a nechte v lednici aspoň dvě hodiny zatuhnout. Před podáváním postrouhejte čokoládou a ozdobte mátou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sladké bláto

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Magazín 7-8/2016 Počet porcí: na 6 sklenic po 250 ml
(0)

Co budete potřebovat

1 lžička práškové želatiny
125 ml mléka
165 g granka
250 ml smetany ke šlehání
8 snítek máty a strouhaná čokoláda na ozdobu

Jak na to?

Želatinu v kastrůlku zalijte lžící mléka a nechte nabobtnat. Pak přimíchejte zbývající mléko a podle návodu na obalu želatiny povařte. Pak stáhněte z ohně a vmíchejte granko. Nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
Ušlehejte smetanu a šlehačku postupně vmíchejte do kakaové směsi. Připravené bláto rozdělte do šesti například zavařovacích sklenic o objemu 250 ml a nechte v lednici aspoň dvě hodiny zatuhnout. Před podáváním postrouhejte čokoládou a ozdobte mátou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty